Barion Pixel Ha biztosra akarsz menni, válaszd a geolift szemöldököt – Coloré

Ha biztosra akarsz menni, válaszd a geolift szemöldököt

2021. 06. 02.

A tetovált és az extrémre festett szemöldököknek szerencsére leáldozott. Aki végleges megoldást varratott, annak bizony nincs jó hírünk.

Ahogy a divatban és a szépségben is folyamatosan változnak a trendek, úgy a szemöldök terén is. Bár évről évre felüti a fejét valami extremitás az Instagramon, azért a női szemöldöknek illik betartania bizonyos határokat. A férfiak egy része továbbra is azt mondja, hogy a természetes hatású szemöldök a legszebb, erre pedig a legújabb trend is ráerősít a C-alakú, vagyis geolift szemöldökkel.

The Mortal Instruments: City Of Bones Hollywood Premiere
Forrás: northfoto.com

A pandémia és a maszkok viselése világszerte arra sarkallta a nőket, hogy a szemüket tegyék hangsúlyosabbá, hiszen a többi smink elveszett a maszk alatt. Így a tekintet a pillákra és szemöldökökre szegeződött. A járvány lecsengésének végére pedig kijelenthető, hogy a győztes szemöldök a geolift, ami természetes hatású, dús, ugyanakkor nem túl burjánzó, kellemes C-ívű és a széle éles kontúrú. A tökéletes példa erre a sztárvilágból: Lily Collins, Zendaya, Cara Delevingne és Dua Lipa.

Tökéletesen viselik ezt a trendet, amelynek a szakértők szerint egyébként az a titka, hogy ha valaki nincs megáldva elegendő mennyiségű szőrrel, akkor egy szemöldök zselé használatával egy íves formájú szemöldök alapot kell készítenie. Ezt pedig szemöldökspirálokkal és ceruzákkal kell még hangsúlyosabbá tennie. A lényeg az íven van, valamint azon, hogy a szemöldököt felfelé fésüljük határozott mozdulatokkal. Miután fixáltuk a formát az egyeletlen részekre szálas és satíros technikával is rajzolhatunk, amellyel dúsabb és szebb eredményt érhetünk el.

Nézzük hát a legszebb és legstílusosabb geolift szemöldököket!

Forrás: elle.com