Barion Pixel 2021 legnagyobb szépségtrendje: szemöldök laminálás – Coloré

2021 legnagyobb szépségtrendje: szemöldök laminálás

2021. 01. 25.

A szemöldök laminálás 2021 egyik legnépszerűbb beauty őrülete…

pexels pixabay 458766
Borítókép forrása: pexels

Ez az innovatív technika a szépségipar egyik legkedveltebb trendjének számít, amelyet a szupermodellek és a legnagyobb sztárok is egyre gyakrabban alkalmaznak a kifogástalan megjelenésük fokozásához.

Nem meglepő, ugyanis a legreménytelenebb és legvékonyabb szemöldökkel is képes csodát tenni. A folyamat során lesimítják és formázzák a szemöldököt, méghozzá úgy, hogy annak dús és rendezett hatása legyen. De, ami ennél is fontosabb, hogy 6-8 hétig is tökéletesen megtartja az alakját, így azoknak, akik nem szeretnek sokáig készülődni – vagy inkább tovább aludnának a szépítkezés helyett – nagyon is jó hír.

A hibátlan szemöldök elkészítése azonban már jóval több időt vesz igénybe, mivel az eljárás maga, 40-50 percig tart. Az elkészítéséhez egy speciális anyagra van szükség, amelyet a megtisztított szemöldökre visznek fel, ezzel nyitják meg és teszik formázhatóvá a szőrszálakat. Ezt követi a befésülés, majd a fixálás. Alapvetően nem hangzik bonyolultnak, mégis elengedhetetlen szakemberrel végeztetni, hiszen ha nem megfelelően vagy túl sokáig alkalmazzuk ezeket a vegyszereket, akkor károsíthatjuk a szemöldök szálait.

Fontos megjegyezni, hogy 24 óráig nem érheti sem víz, sem pára, utána viszont bármikor, bármi. Az eredmény pedig magáért beszél, hiszen 45 perc alatt lenyűgöző eredményt lehet elérni tartós tetoválás nélkül.

Forrás: harpersbazaar.com