Barion Pixel Visszatérnek a színes szempillák – Így érdemes őket alkalmazni – Coloré

Visszatérnek a színes szempillák – Így érdemes őket alkalmazni

2022. 01. 31.

A színes szempillák nem is olyan furcsák, mint azt elsőre gondolnánk. A merész árnyalatok kimondottan felfrissítik a make-up trendeket.

Legyen szó egyszerű színekről vagy eltérő árnyalatokról a tövektől a végekig, a színes szempillák segítenek a kreativitás és az egyéniség kifejezésében. A titka abban rejlik, hogy a szemek oly módon tündököljenek, hogy elsősorban kifinomult és trendi végeredményt kapjunk.

szempilla stylist
Forrás: Northfoto

A szempilla stylistok rajonganak az új trendért és nemcsak alkalmakra javasolják a különleges viseletet, hanem a mindennapokra is. A zöld szeműeknek például a lilás, rózsaszínes pillák lehetnek nyerőek, ugyanis növelhetik a tekintet intenzitását, míg a barna szeműeknek a zöld és a kék nüanszai a tökéletes választás. Aki esetleg még ennél is extravagánsabb hatás szeretne elérni az bátran használhat színes szemceruzát, amellyel monokróm külsőt érhetünk el.

színes szempillák
Forrás: Northfoto

A színes pillákkal játszani is lehet, egy-egy feltöltésnél más-más színt alkalmazva ombre hatás készíthető, ami még egyedibbé teszi az arcunkat és a tekintetünket. A színes szempillák felhelyezése egyszerre szép és tartós, mivel sokkal hosszabb pilla hosszt eredményez, mint az átlagos szempillaspirálok, melyeket már szintén lehet kapni színes verziókban.

Forrás: vogue.com