Barion Pixel Az amerikai tévésztár tagadja a plasztikát, komplex bőrápolási rutinjáról nyilatkozik a 81 éves Martha Stewart – Coloré

Az amerikai tévésztár tagadja a plasztikát, komplex bőrápolási rutinjáról nyilatkozik a 81 éves Martha Stewart

2023. 03. 09.

Martha Stewart 81 éves, de sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, ennek pedig a legfőbb oka a megfelelő bőrápolás. Az amerikai tévésztár, üzletasszony állítja, hogy sosem plasztikáztatott és nem is retusálja a képeit, most azonban elárulta a titkát.

A szépség belülről fakad

Martha Stewart napja reggel öt órakor kezdődik, amikor felkeni a napi első bőrápoló termékét, egy arcmaszkot. Tisztítás után egy sor szérumot és krémet használ, amelyeket fényvédő követ – ezt a terméket csak akkor viszi fel, amikor készen áll arra, hogy kilépjen az ajtón.

A hatékony formulák mellett abban is hisz, hogy a ragyogó arc belülről fakad. Részben a napi zöldséglevének és a rengeteg víz fogyasztásának tulajdonítja gyönyörű arcbőrét – és egy nemrégiben közzétett Instagram-posztjában az alkohol fogyasztásának korlátozását és a rendszeres Pilates-órák látogatását is dicsérte.

A smink és a bőrápolás drasztikusan fejlődött az elmúlt 10 évben. Nagyon örülök neki. Valóban nagyon sokat segít. A bőrápolás teszi széppé a bőröm. Nem a plasztika

– állítja Martha Stewart.

Martha Stewart
Kép forrása: Northfoto

Mire figyelj?

  1. Viselj minden nap fényvédőt. 
  2. Használj testreszabott arcápoló rutint, hogy a bőröd tiszta és egészséges legyen. 
  3. Négy-hat hetente végezz teljes arckezelést az egészséges, ragyogó bőr megőrzése érdekében. 
  4. Szükség szerint frissítsd a rutinod, hogy tükrözze a szezonális változásokat.
  5. Ne hagyd figyelmen kívül a nyak, a dekoltázs vagy az ajkak területét.
  6. Kerüld a pattanások, bőrhibák piszkálását, nyomkodását.
  7. Ne keverj vényköteles krémeket vény nélkül kapható akné elleni termékekkel.
  8. Mindig távolítsd el a sminkedet lefekvés előtt, használj megfelelő sminklemosót az arcodra és a szemeidre.

Minden este moss arcot – sokan sminkelve fekszenek le. Megdöbbentem!

– mondta az üzletasszony.

Martha Stewart és az arckezelések

Martha Stewart titka nemcsak a bőrápolási szerekben rejlik, hanem sokféle arckezelésre is jár. Méregtelenítő gőzkezelésre, arc- és nyakmasszázsra, C-vitamin kezelésre. Régóta Mario Badescu és Clé de Peau termékeinek rajongója.

Kollagénmaszkot használ, amely helyreállítja a bőr textúráját és rugalmasságát. Ginkgo és ginseng kivonattal juttat nedvességet a sejtjeibe. Olajmentes, növényi hatóanyagokkal készített hidratálókrémet választott. Az éjszakai kréme pedig kollagént és A-vitamint tartalmaz. Mindezeken felül aloés, gyógynövényes és rózsavizes arcpermetet is használ, amely újjáéleszti a kiszáradt bőrét.

Martha Stewart
Kép forrása: Northfoto

Forrás: Insider, Martha Stewart, Woman’s Day, British Vogue

Borítókép forrása: Northfoto