Barion Pixel Kris Jenner mutatja be az SKKN bőrápolási rutin 9 lépését – Coloré

Kris Jenner mutatja be az SKKN bőrápolási rutin 9 lépését

2022. 08. 09.

Kim Kardashian prémium márkáját híres édesanyja, Kris Jenner is előszeretettel használja, és persze a rajongóknak is megmutatja, miért érdemes lánya kozmetikai termékcsaládját használni.

Ha azt gondoljuk, Kris Jenner és a családja nem tud több bőrt lehúzni magáról és egymásról, nagyot tévedünk. Hatalmas csinnadrattával harangozták be, amikor véget ért reality-sorozatuk, a Keepin’ Up with the Kardashians – mindenki megkönnyezte a húsz évad lezárását, majd pár hónap múlva elindult az Apple TV-n az újabb valóságshow (The Kardashians), hiszen az ő életük megunhatatlan.

Kris Jenner
Forrás: Northfoto

De a tévézés mellett másban is sikeresek. Kylie saját smink márkával rendelkezik, Kendall topmodell, Kim tulajdonképpen mindent csinál, 2022 júniusában például elindította az SKKN bőrápolási termékcsaládot. Híres és híresen ravasz édesanyjuk, Kris Jenner pedig saját kis videókat is forgat A Konyhában Kris-szel (In the Kitchen with Kris) címmel, amelynek friss adásában bemutatta Kim termékeinek használatát.

„A hatvanas éveimben járok, és csodálatos dolog találni egy új rutint, amely valóban működik az érett bőrön is” – mondja a videóban.

Kris Jenner
Forrás: Northfoto

Kris Jenner egy bolyhos köntösben mutatja be a kilenc lépéses rutint, mely tartalmaz bőrradírt, mélytisztítót, hidratálást, hialuronsav szérumot, öregedésgátló formulákat, C-vitamin szérumot és éjszakai olajat is. Elmondása szerint valósággal érezhető a bőr mélyébe hatoló hatás, a kíméletes megtisztulás és a végeredmény is káprázatos. Már néhány nap használat után hüledeztek a barátai, hogy mit csinált a bőrével, amitől ilyen üde és fiatalos.

Kris Jenner elárulta, hogy bár Kim szigorú menetrendet írt le a termékek használatához, ő kicsit módosította a rutint, mert mindig a szemkörnyékápolót hagyja a végére. Azt tanácsolja a rajongóknak, bátran próbálják ki a termékeket, és alakítsák ki velük a saját rutinjukat, hiszen garantáltan nem fognak csalódni. A kedvezményes, kilenc darabos szett 575 dollár (230 ezer forint), míg az ötdarabos akciós csomag 305 dollár (120 ezer forint).

Kim Kardashian elárulta, mi igaz az arcplasztikázási pletykákból

Meglepő, de a leghíresebb Kardashian lány olyannyira természetesnek vallja magát, hogy a magazinos nyilatkozata alapján még műszempillája sincs, a természetnek és a prémium sminktermékeknek köszönheti gyönyörű, igéző tekintetét. Ha szeretnél többet tudni Kim szépségének titkáról, olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com