Húsvéti sminkmustra – Íme az idei év legjobb trendjei

2023. 04. 07.

Közeleg április 9-e, amikor ki-ki a maga módján ünnepli a húsvétot, de a nők többsége biztosan odafigyel, hogy megjelenése trendi és tavaszias legyen.

A húsvéti ünnepek alkalmával már nem minden nő tojásfestéssel és a locsolkodók várásával tölti az idejét. Ha ezek helyett inkább a családi és baráti programokra készülsz, és nagy hangsúlyt fektetsz a megjelenésedre is, hagyd, hogy a tavaszias színek és a vidám hangulat az öltözékedben és a sminkedben is visszaköszönjön. Inspirálódj és válaszd a személyiségednek megfelelő stílust! Segítünk.

Őszibarack szemceruza

A pasztell őszibarack szín menő és különleges színválasztás húsvétra, remekül passzol a sötétebb bőrtónusokhoz. Az elkészítéshez használjunk folyékony szemceruzát, és a széleket egy micellás vízbe mártott hegyes pamuttörlővel finomítsuk.

Finom kontúr

A szemek kontúrozásánál felejtsük el tavasszal a feketét. Használjuk a tavasz színeit, a bőrhöz passzoló pasztelles árnyalatokat, ahogyan itt is látjuk Karlie Kloss modellen.

Lila árnyalatok és satír

A lila egy népszerű tavaszi árnyalat, és ha szeretjük az élénkebb fedőszínt, nem hibázhatunk ezzel. Ráadásul remekül passzol piros vagy meggyszínű rúzzsal. A szem körül alkalmazzunk matt lila árnyékot, a szem alatt kontúrozhatunk is vele.

Mű szeplők

Hihetetlen, de az idei üde megjelenés egyik záloga, ha apró, pici szeplőket applikálunk az orrunkra. Ezután egy csipetnyi highlighter mehet az arccsontokra és az orr hegyére.

Megvilágított belső szemzug

A szép földbarna, füstös szemek további hangsúlyozásához jó módszer, ha a szem belső sarkait, a szemzugokat világosítjuk.

Elmosódott korall ajkak

Egyszerű, kreatív trükk, ha felkenünk egy erős korall színű rúzst, majd az ajkak pereménél óvatosan letörlünk belőle.

Arcpír a halántékig

Talán merész ötlet, de a képek igazolják: egy lilás-rózsaszínes arcpírt érdemes elkenni egészen a szemek és a halánték vonaláig. Nem is kell más mellé, mint igéző szempillaspirál.

Forrás: Byrdie

Borítókép forrása: Pexels