Ha csupán néhány perced van a sminkelésre

Rohanásban vagy reggelente és nincs időd fél órán festegetni magad a tükör előtt? Mégis szeretnél ápoltan, csinosan elindulni otthonról? Íme az 5 perces gyors smink, mely minden fáradt nőből összeszedett, gondozott külsejű hölgyet varázsol.

Hagyd ki az alapozót, használj BB krémet

Ha nincs idő vastag alapozó réteg felvitelére, kend be arcod gyorsan BB krémmel, mely hidratál, ápol és eltakar, véd a káros napsugaraktól, mégsem hat túlzó vakolatként. Ha erre sincs időd, használj egyszerűen korrektort a szemeid alatt, valamint a pattanások és piros foltok eltüntetésére.

Ne bíbelődj szemfestékkel, csináld egyszerűen!

Mivel most nincs idő a dögös füstös szemsmink elkészítésére, egyszerűsítsd le a folyamatot. Ha még nem futottál ki az időből, egy satírozó ecset segítségével tegyél matt barna szemhéjfestéket felső szemzugaidba, majd tegyél fel szempillaspirált. Ha maradt még egy pár pillanat, húzd ki alsó szemvonaladat szemceruzával és kész is! A szempillaspirál nagyobbá és élénkebbé teszi a szemed és mindenkinek jól áll.

Rúzs helyett szájfény

Ha kontúrceruza és rúzs felvitelére nem nagyon jut idő, jól jön egy kis ajakbalzsam vagy egy csepp szájfény, és máris úgy tűnik, mintha sokat foglalkoztál volna a reggeli sminkkel!

Utolsó simítások

nézz bele a tükörre, aztán az órára. Elégedettebb vagy? Ha igen, igyál egy nagy pohár citromos vizet, jobb, mint bármilyen alapozó, fiatalítja és egészségesebbé teszi bőrödet, ráadásul a fogyókúrában is segít. Ha még akad egy pár másodperced, arccsontjaidra lágyan tegyél egy kevés pirosítót, hogy kicsattanó tónussal léphess ki az utcára.

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Beautylish.com, Pixabay.com)

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A sport a mindened? Még betegen is? Kiderül, hogy lehet-e!