3 beauty blogger, akiket érdemes követni 2021-ben

Idén érdemes lesz fejlesztened a sminktudásodat!

Borítókép forrása: Unspalsh

Méghozzá úgy, hogy beköveted a világ legnépszerűbb beauty bloggereit, akiknek a kisujjában van a szépségápolás és a sminkelés. Ők, azok, akik nemcsak egyszerű, de nagyszerű megoldást nyújtanak minden olyan követőjük számára, akiknek kevés ideje van, de szeretnék a maximumot kihozni magukból, ha a külsejükről van szó.

Az alábbi 3 beauty blogger – pontosabban sminkesek, kozmetikusok, vállalkozók és szerkesztők – kitörölhetetlen nyomot hagytak a szépségiparban. Nemcsak azt tanítják meg oldalaikon, hogyan kell tökéletesen használni a szemceruzát, hanem egyedi technikákat, trendeket és praktikákat mutatnak be, de ha ez nem lenne elég a sokszínűség és az elfogadás kérdéseivel is sokat foglalkoznak.

Jackie Aina

Aina mindig őszinte,humoros posztjaival mutatja be a szépségipar legjobbnak ítélt termékeit és kollekcióit. Ő az, aki sose rejti véka alá a véleményét, így bármilyen márkáról is legyen szó, biztosan az igazat hallhatjuk tőle.

Katie Jane Hughes

Az első sztársminkesek egyike, aki napjainkban olyan kurzusokat tart, amelyeknek segítségével elsajátíthatjuk a futurisztikus szemfestési technikákat, és a tökéletes alapozást A brit sminkes olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Glossier és a Weleda, oldalán pedig nemcsak sminkelési, hanem bőrápolási tanácsokat is ad minden szinten.

Nyma Tang

A dél-szudáni szépségblogger, Nyma Tang a “The Darkest Shade” című YouTube-sorozatával lett népszerűbb. A zseniális sminkes a legsötétebb színárnyalatokat teszteli, tapasztalatait pedig mindenkivel megosztja. Oktatóanyagainak köszönhetően számos színes bőrű nőnek segített megtalálni a tökéletes termékeket és technikákat.

Forrás: Harper’s Bazaar

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Amiről mindenképp beszélni szükséges egy kapcsolatban