Barion Pixel 4 bombasztikus smink fesztiválozáshoz – Coloré

4 bombasztikus smink fesztiválozáshoz

2021. 06. 21.

Mentsd el ezeket, és próbáld ki, mielőtt bulizni indulsz!

A nyári koncertre menős hajakhoz adtunk a minap tippeket, most pedig jöjjenek a sminkek! A hétköznapokban valószínűleg nem viselnél extrán élénk színeket, de a fesztiválon semmi sem tilos, ha divatról van szó. Próbáld ki az alábbi 4 stílust bármelyik koncerten, vagy fesztiválozós napon, és meglátod, minden tekinteted magadra vonzol!

Colorblocking

Kéket és zöldet nem gyakran visel együtt az ember, de a koncerteken még ez is megengedett. Kerüljön türkiz vagy erős zöld a felső szemhéjadra, az alsót pedig húzd ki pávakékkel vagy lilával. A két szín remekül felturbózza a megjelenésedet, és bár nem feltétlenül összeillőek ruhák terén, sminkben kitűnően passzolnak. Fontos, hogy jól dolgozd el, és a még kiugróbb hatásért a vízvonaladat is kiemelheted fehérrel.

Fesztivál Smink colorblocking
Kép forrása: Pinterest

Neon

A neon évek óta nagy kedvenc nyáron, legyen szó körömről, ruháról, vagy sminkről. Kenheted rúzs formájában is, de ha igazán feltűnő szeretnél lenni, akkor neon szemsminket válassz. Nem kell semmi extra hozzá, csak a felső szemhéjadat és szemzugaidat árnyalni kiemelőfilc színnel. majd jöhet egy kevés bronzosító és egy nude rúzs. A szempillaspirált se felejtsd, hogy még jobban érvényesüljön a neon szemed.

Fesztivál Smink neon
Kép forrása: Pinterest

Holografikus

A vizes hatású, erősen csillogó highlighteredet mindenképp szedd elő a fiók mélyéről, mert extra adagokat használhatsz belőle a fesztiválokon. A szépen kiemelt szemöldököd alá az egész felső szemhéjadra vidd fel a highlighter port, majd egy sminkfixálóval permetezd le, hogy tartós legyen. Ha csillogó szemhéjkrémet is teszel alá, még látványosabb lehet. Ezután dobj fel egy pirosítót, és annak a tetejére vidd fel a highlightert. Olyan leszel, mint egy díva a jövőből.

Fesztivál Smink holografikus
Kép forrása: Pinterest

Kövek és glitterek

Mikor máskor ragyoghatna glitterekkel az arcod, ha nem egy fesztiválon. Egy teljesen nude, matt sminket készíts el, majd tegyél a szemöldököd fölé egyenletes vonalban néhány glitter követ, és csillámozd tele az arccsontod feletti részt, mintha highlightert vinnél fel. Egyszerre visszafogott és mégis nagyon extra!

Fesztivál Smink csillám
Kép forrása: Pinterest

Borítókép forrása: Freepik