Barion Pixel A 2022-es VMA-n Taylor Swift egy csomó rejtett üzenetet hordozott ruháján – Coloré

A 2022-es VMA-n Taylor Swift egy csomó rejtett üzenetet hordozott ruháján

2022. 09. 04.

Taylor Swift ruháján, az ún. “easter egg”-ek vagyis húsvéti tojások az apró, szándékosan elrejtett és nehezen megtalálható egyedi részleteket és tartalmakat jelentik, melyek plusz információkkal szolgálnak a rajongóknak.

A 2022-es VMA zenei díjátadó természetesen bővelkedett sztárokban, sztár allűrökben, meghökkentő történésekben, és zseniálisan káprázatos ruhákban is, az előadásokról nem is beszélve.

Taylor Swift
Forrás: Northfoto

Taylor Swift egy merészen csillogó, kristályos Oscar de la Renta ruhát viselt, mely telis-tele volt strasszokkal, és az énekesnő sminkjét is tökéletesen ehhez igazította, apró dekor kövecskék ékesítették arcát. Száját a védjegyeként viselt piros rúzzsal emelte ki, míg haját is a megszokott módon, kettéválasztva, enyhe hullámokkal viselte.

Swift október végén új albumot ad ki Midnights néven, ezért most bőven volt mit promóznia a vörös szőnyegen, direktben és rejtett utalásokkal is.

Taylor Swift
Forrás: Northfoto

Az egyik ilyen rejtett utalás a rajongók szerint maga a viselt ruha volt. Az ezüstös csillogás ugyanis többször visszaköszön Taylor Swift karrierje során. Egyrészt ehhez hasonlót viselt a 2009-es VMA-n is, amikor Kanye West nem éppen etikus módon viselkedett vele, másrészt a mostanihoz kísértetiesen hasonló van rajta a Look What You Made Me Do című klipben, amikor a kádban fekszik. Az a videó pedig a pletykák szerint Kanye és Kim Kardashian balhékkal teli kapcsolatára reflektál.

A viseletek összecsengése arra is utalás lehet, hogy a 2017-es Reputation albumom felvett szám az új korongon is rajta lesz, egy teljesen új feldolgozásban, ugyanis Swift ötévente szokott hozzányúlni és remixelni a nagy kedvenc számait.

Ez is érdekelhet:

Anya Taylor-Joy és Taylor Swift közös filmben vállalt szerepet

Az alkotásról még semmit sem tudni azonkívül, hogy dráma lesz, illetve, hogy a színésznő mellett Taylor Swift, Margot Robbie, John David Washington, Robert De Niro, Mike Myers, Chris Rock, Christian Bale és Zoe Saldana is felbukkan majd. A stáblistát elnézve nem lesz nehéz dolga a rendezőnek, főleg, hogy 2015-ben ült utoljára a rendezői székbe. Ha szeretnél többet tudni a filmről, olvasd el a cikkünket!

Forrás: allure.com