Barion Pixel Stílusos kiegészítők trendi nőknek (x) – Coloré

Stílusos kiegészítők trendi nőknek (x)

2022. 03. 26.

Szeretnéd stílusosabbá tenni megjelenésed, de nincs kedved a ruhatár frissítéséhez? Egy hétköznapi, alap darabokból álló outfit is divatos és lehengerlő megjelenést nyújthat a megfelelő kiegészítők segítségével. Cikkükben négy könnyen beszerezhető kiegészítőt mutatunk be, amelyekkel izgalmassá és újszerűvé teheted a megszokott ruha összeállításokat.

3+1 kiegészítő, ami feldobja a megjelenésed

1. Táska

Az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb kiegészítő a táska. A kellő gonddal kiválasztott darab teljesebbé teheti ruha kollekciód. A tökéletes táska megtalálása nem könnyű feladat. A megvásárolni kívánt táska kiválasztása előtt érdemes az alábbi kérdéseket megválaszolni:

 • Milyen alkalmakkor fogom használni a táskát?
 • A meglévő ruhadarabjaimhoz és stílusomhoz illeszkedik a kiszemelt táska?
 • Milyen tárgyakat szeretnék szállítani a táskában? Alkalmas a notebookom, könyveim és egyéb nagyobb méretű tárgyak szállítására?
 • A táska kialakítása megfelel az igényeimnek?

A fenti kérdések segíthetnek abba, hogy valóban az igényeidnek megfelelő táskát válassz ki. Amennyiben kiváló minőségű és egyedi megjelenésű darabokra vágysz, érdemes a Desigual női táska kínálatra egy pillantást vetni! A számos méretben, kialakításban és színben elérhető női táskák garantáltan elnyerik tetszésed!

Desigual Taska kiegészítők öltözködés
Forrás: Desigual

2. Hátizsák

Egyetemista vagy? Nem férnek el használati tárgyaid kényelmesen egy retikülben? Akkor válassz egy stílusos megjelenésű hátizsákot! Az alábbi tippek segíthetnek hátizsák vásárláskor:

 • Válassz olyan hátizsákot, amely az igényeidnek megfelelő, szeparált tároló egységekkel rendelkezik! Így biztos lehetsz abban, hogy a vizes kulacsod és a tableted megfelelő távolságra van egymástól!
 • Válassz csepp- vagy vízálló táskát! Ez különösen fontos akkor, ha sokat tömegközlekedsz vagy sétálsz!
 • Válassz olyan hátizsákot, amely illeszkedik a ruhakészletedhez!
 • Igyekezz jól kombinálható, a többi ruhadarabhoz illeszkedő színárnyalatú hátizsákot vásárolni!
 • Fordíts extra figyelmet a cipzárra vagy az egyéb záróberendezésre! Kerüld a rossz minőségű, műanyag cipzáras táskákat! Ezek könnyen tönkremennek és elhasználódnak.
 • Sokat tömegközlekedsz? Akkor válassz olyan hátizsákot, amely komfortos és könnyen fogható füllel rendelkezik, hiszen a legtöbb tömegközlekedési eszközön kötelező kézben tartani a táskát.
 • Törekedj olyan hátizsákot venni, amely megfelelő hosszúságú és párnázott hátpánttal rendelkezik!

Amennyiben prémium minőségű és stílusos darabokra vágysz, tekintsd meg a Desigual hátizsák kínálatot!

Desigual Hatizsak
Forrás: Desigual

3. Okos karóra

Tudtad, hogy az okosóra nemcsak a fizikai aktivitás mérésében, hanem a stílusos megjelenés elérésében is segítségedre lehet? Számos tech cég kínálatában megjelentek az okosórák. Némely termék sportosabb, míg más eszköz visszafogottabb és egyszerűbb megjelenésű. Az alábbi tippeket követve könnyen megtalálhatod a stílusodhoz leginkább illeszkedő terméket:

 • Válassz olyan terméket, amely kompatibilis okostelefonoddal! Győződj meg arról, hogy a kiszemelt termék működik az egyéb eszközeiddel!
 • Válassz olyan okos karórát, amely életvitelednek megfelel! Kerüld a túl sportos megjelenésű, gumipántos okos eszközöket, ha az elegánsabb ruhadarabokat preferálod.
 • A csukló átmérőnek megfelelő méretű okosórát vásárolj! Több népszerű okosóra elérhető több méretben.

+1: Napszemüveg

A napszemüvegek nem csupán a napsütötte, forró nyári napokon lehetnek hasznosak. Segítségükkel kiszűrhető a szemet érő káros UV-sugarak egy része és optikailag alakíthatod vele az arcformádat.

 • Vásárolj olyan napszemüveget, amelyhez jár szemüvegtok tartozékként! Ellenkező esetben javasoljuk a tok beszerzését. Ezzel meggátolhatod, hogy a szemüveglencse mikrokarcolások miatt sérüljön.
 • Válassz olyan napszemüveget, amely illeszkedik arcod formájához! Javasoljuk, hogy vásárlás előtt próbáld fel! Több szemüvegbolt weboldalán elérhető digitális „próbafülke”.
 • Keress olyan szemüveget, amelynek szárai és középrésze között fém csukló található! Ezek a szemüvegek sokkal tartósabbak, mint a műanyag csuklós társaik.
 • Alaposan ellenőrizd az illeszkedést! Válassz olyan darabot, ami passzol fejméretedhez!
Divat 2
Forrás: Pexels

Stílusos kiegészítők – stílusos megjelenés

A fenti cikkben négy olyan stílusos kiegészítőt ismertél meg, melyekkel feldobhatod bármely összeállításod. Ne feledd, a divatos és stílusos megjelenés sokszor a részletekben rejlik. Fontold meg a fenti tippjeinket és frissítsd fel kiegészítőidet a következő szezon előtt!

Boríótkép forrása: Pexels