Barion Pixel Sokoldalú férfi cipők – vásárolja meg a legjobb modellt még az ünnepek előtt (x) – Coloré

Sokoldalú férfi cipők – vásárolja meg a legjobb modellt még az ünnepek előtt (x)

2022. 12. 08.

Annak érdekében, hogy stílusosan és bátran viselhessünk egy cipőt a munkahelyen, vagy csak hagyományos utcai sétálásra, ráadásul zökkenőmentesen áttérhessünk az őszbe vagy már a télbe, összegyűjtöttük a közelgő trendeket, és olyan férfi cipőkollekciót kerestünk, amely több mint egy szezonra készült. Az állatmintától a zöld trendi árnyalatig, az extravagáns stílusoktól a klasszikusabb dizájnokig – a 2022-es ősz/tél márkák nagyszerű modellekből állnak, amelyeket egész évben hordhatunk. A hazai internetes áruházakban egymást érik az akciók, ezért nézzen szét alaposan és vásárolja meg a leginkább tetsző lábbelit.

A férfi cipő öltöztet

A téli öltözködésnek egészen addig van értelme, amíg a cipőnk meleg és kényelmes. Adjon hozzá egy extra réteg ruhát, vegyen fel pufi kabátot, hordjon sálat és sapkát, hogy biztosan védje magát a hideg ellen. A dolgok bonyolulttá válhatnak, amikor a megfelelő férfi cipőt fogja kiválasztani, hogy a lábai melegek és szárazak maradjanak. Valójában nincs is annál rosszabb, mint elakadni a váratlan ónos esőben vagy havazásban, és rájönni, hogy a bosszúság csak ezután következik, amikor sajnos a lábbeli is cserben hagyja.

Akár edzést tervez, vagy csak eljutna a munkahelyére, illetve A pontból B-be, az erős és strapabíró téli férfi tornacipő a legjobb választás a rossz éghajlati viszonyok miatt, vagy csak egyszerűen rossz közérzet elkerülésére. Az időjárás kiszámíthatatlan lehet, de ez nem jelenti azt, hogy nekünk is szenvednünk kell.

Ahogy közeleg a hideg és a hőmérséklet csökken úgy lesz szükség a téli öltözetre. A szezonközi ruhatár a bőrcsizmák és a fűzős városi férfi cipők visszatérését is jelzi. A férfi és női ruhakínálatból célszerű kiválasztani a leginkább nekünk valót vagy az online webshopokból beszerezni új típusokat. Sötétbarna, erdőzöld, bordó vagy lila…ugye milyen változatos a színvilág? Ha szeretne kitűnni a tömegből, akkor öltözködjünk kicsit máshogy. A stílustanácsadók azt tanácsolják, hogy ne hordjon mindig feketét vagy szürkét, inkább alkalmazkodjon az új trendekhez. Vastag talppal vagy rovátkolt platformokkal az új szezon férfi cipője kényelmes és ellenálló, ideális hosszú sétákhoz.

Férfi cipők: íme a 2022-es őszi-téli trendek

Hogy lassan stílusosan hátat fordítson a nyárnak, és visszatérjen a hideg évszakhoz, íme a szezonközi cipőtrendek.

Mint a nyári bőrszandál, úgy a férfi bokacsizma is kétségtelenül az ősz férfi cipője. Legyen szó minimalista vagy eredetibb, monokróm vagy sokszínű, ezek a férfi gardrób alapdarabok valóban az ősz kötelező cipői közé tartoznak. Tökéletes és univerzális és egy pamut chino, öltönynadrág vagy farmer csak még inkább kiemeli a lábbelit.

Férfi csizma Trevor 5 Melvin & Hamilton – Az időtlen fűzős csizma is népszerű ezekben a hónapokban! Tökéletes ősszel blézerrel vagy télen meleg gyapjúkabáttal, igazi különlegesség ez a modell, amelyet a vastag vagy rovátkolt talp modernizál. Az egyszerű ruhák és a semleges színek híve? Akkor keresse meg az elegancia extra hatását, amelyet bőr bokacsizmák elegáns részletei és modern vonalai biztosítanak. Ha szereti keverni az anyagokat és a színeket, abban az esetben a Chelsea Boots a megfelelő típus a férficipők közül.

Mire kell figyelni a téli férfi (torna) cipő kiválasztásakor?

Először is győződjünk meg arról, hogy a felsőrész vízálló – vagy ideális esetben vízálló – felülettel rendelkezik. A Gore-Tex-et jellegzetes vízszigetelése, optimalizált légáteresztő képessége és szigetelési technológiája miatt szeretik, és számos kiemelt termékben megtalálható. Ugyanilyen fontos a tapadás. Válasszon vastag gumitalpat, amely mobilitást és tapadást biztosít még a legnehezebb terepen is.

Vásárlás előtt

Ahogy korábban említettük célszerű időben felkészülni a hideg évszakra és olyan férfi cipőt választani a hatalmas kínálatból, amelyiket hosszabb távon kényelmesen hordhatjuk és még a színvilága is változatos.