Barion Pixel Sarah Paulson szettje visszahozza a 80-as éveket – Így jelent meg szerelmével a párizsi divatbemutatón – Coloré

Sarah Paulson szettje visszahozza a 80-as éveket – Így jelent meg szerelmével a párizsi divatbemutatón

2024. 03. 26.

Sarah Paulson színes, mégis visszafogott ruhában jelent meg Párizsban.

Sarah Paulson egy különleges szettben mutatta meg remek alakját, és bár a ruha sok mindent eltakart, azt nem, hogy a színésznő rendkívül csinos. Az összeállításba belecsempészte a nyolcvanas éveket úgy a szoknya, mint az öv tekintetében!

Sarah Paulson retró szettje

A színésznő a Louis Vuitton őszi-téli divatbemutatójára érkezett szerelmével, a Két pasi meg egy kicsiből és a Morning Show-ból ismert Holland Taylorral.

Sarah egy buggyos, fehér csíkos blúzt viselt, amihez egy fehér szoknyát választott széltében csíkos, rózsaszín csíkokkal. Ez a stílus igencsak népszerű volt a nyolcvanas években, hiszen rendkívül könnyed öltözet, ápol és eltakar. Ehhez egy átlátszó alsószoknya is dukált, ami csak első látásra tűnik külön darabnak, ugyanis valójában a felsőhöz tartozik.

Az öv egy pepitamintás darab volt, ami meglehetősen széles, ekképp igencsak a nyolcvanas évekre emlékeztet, annál is inkább, mert szép, karcsú derekat csinál viselőjének.

A színésznő megjelenését csak kiemelte partnere fekete ruhája, aki hagyta, hogy szerelme tündököljön.

Nyitókép forrása: Getty Images