Barion Pixel Rihanna különleges összeállításban mutatta meg gömbölyödő pocakját – Coloré

Rihanna különleges összeállításban mutatta meg gömbölyödő pocakját

2022. 02. 08.

A divatmogul-énekesnő, Rihanna eddig is a merész öltözködési stílusáról volt híres, ezért sem meglepő, hogy várandósan sem hazudtolja meg önmagát.

Bár már novemberben, Rihanna barbadosi látogatásakor elindultak a pletykák, hogy a Grammy-díjas énekesnő kisbabát vár, csak nemrég erősítették meg hivatalosan is.

Rihanna
Forrás: Northfoto

Akkor még a sztár minden apró mozdulatával igyekezett elterelni a figyelmet a hasáról, a minap azonban már egészen merész öltözetben kapták lencsevégre a fotósok.

A sztár és rapper párja, A$AP Rocky egyértelműen diktálják a divatot. Nemcsak az eseményeken, hanem a hétköznapokon is egészen különleges ruhákat hordanak. Rihanna egy fekete fűzős kapucnis felsőben, fekete dzsekiben, fekete leggingsben és egy csodálatos, gyöngyös tűsarkúban lépett utcára Beverly Hillsben, méghozzá a gömbölyödő pocakját szabadon hagyva.

Az extravagáns szetthez egy hosszú aranylánc is felhelyezésre került, ami végigfutott a szépséges kismama egész testén. Nos, sokak szerint ennél többet maximum fürdőruhában mutathatott volna magából, de az biztos, hogy Rihanna terhesen is a legszebb hírességek között van.

Ha minden igaz, hamarosan az esküvőre is sor kerül Barbadoson, azt viszont nem tudni, hogy a baba érkezése előtt vagy után tervezik-e a nagy nap megszervezését.

Forrás: pagesix.com