Barion Pixel Az 53 éves Rachel Weisz döbbenetes szettben mutatta meg magát a vörös szőnyegen -Best of Coloré 2023 – Coloré

Az 53 éves Rachel Weisz döbbenetes szettben mutatta meg magát a vörös szőnyegen -Best of Coloré 2023

2023. 12. 30.

Rachel Weisz megjelenése egyszerre volt elegáns, bohém és lezser.

Daniel Craig felesége, Rachel Weisz, aki a Múmia filmekkel vált híressé Brendan Fraser oldalán, lenyűgözően festett a 2023-as Londoni Divathéten. A híresség a Burberry 2024-es nyári kollekciójának afterparty-jára egy sötétzöld együttesben érkezett, amelynek anyaga szaténszerű volt, a különleges, pizsamaszerű formát pedig sárga pitypang minták törték meg. A ruha felső és alsó része teljesen azonos anyagból készült.

Rachel a formabontó darabhoz szürkészöld csíkos kézitáskát párosított, illetve barna árnyalatú magassarkú csizmával zárta az outfitjét. Jellegzetes barna tincseit lazán viselte, frizurája mégis pontosan megkomponált volt, a hosszú, átmenetes frufru középső választékkal lezseren szegélyezte arcát.

Rachel Weisz
Forrás: David M. Benett/Getty Images
Burberry Front Row Lfw September 2023
Burberry Front Row Lfw September 2023

A virágmintás blúz és a hozzáillő bő nadrág nagy sikert aratott a fotósok körében is, Weisz nem győzött pózolni a kameráknak. A színésznő és James Bondot megformáló kedvese elég ritkán enged bepillantást magánéletükbe. 2011-ben házasodtak össze és 2018-ban köszönthették közös lányukat, Grace-t.

Daniel Craignek van egy 31 éves lánya, korábbi feleségétől, Fiona Loudon-tól, míg Weisznek egy 17 éves fia, Henry, Darren Aronofsky-tól. Rachel Weisz nemrég nagyon őszintén vallott magánéletéről és arról, hogy volt egy babájuk Craiggel, akit elvesztettek, mert elvetélt. A színésznő az Amazon Prime-on futó Dead Ringers című hátborzongató sorozatban alakít egy nőgyógyász testvérpárt, a Mantle ikreket, akik egy meddőségi klinikán dolgoznak. A széria eredetije egy 1988-as film, melynek Jeremy Irons volt a főszereplője.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Jeremy Moeller/Getty Images
/divat/oltozkodes/rachel-weisz-voros-szonyeg/