Barion Pixel Ki lehetne jobb modell Pharrell férfi kollekciójához, mint a várandós Rihanna? A 35 éves énekesnő egyszerűen ragyog – Coloré

Ki lehetne jobb modell Pharrell férfi kollekciójához, mint a várandós Rihanna? A 35 éves énekesnő egyszerűen ragyog

2023. 06. 27.

A gömbölyödő pocakú díva, Rihanna népszerűsíti a Louis Vuitton új kreatív igazgatójának jövő nyári kollekcióját.

Rihanna jelenleg második babájával várandós partnerétől, A$AP Rockytól, a nagy bejelentést pedig a Super Bowl-on tette meg, amikor is a performansz egyértelművé tette a bébi meglétét. Hasonlóan nagy bejelentés volt az is, hogy a popsztár Pharrell Williams veszi át a LV megüresedett posztját, miután a korábbi kreatív igazgató, Virgil Abloh 2021-ben tragikusan fiatalon elhunyt.

Rihanna
Forrás: Northfoto

El is érkezett az idő, hogy a dalszerző-énekesből dizájner tervezővé avanzsált Pharrell bemutassa első munkáit, a Spring Summer 24 kollekció első bemutatóján. A kampány részeként a 35 éves Rihanna számos táskamodellt bemutat, és az egyiket Instagramjára is feltette, támogatva ezzel a Louis Vuitton 2024-es kampányát.

A közösségi oldalon bemutatott fotón Rihanna egy fehér topot visel, mely alól kimosolyog gömbölyű pocakja. A topra farmer hatású kabátot húzott, alul pedig azonos anyagú szoknyát visel. A lábain hatalmas, bolyhos bézs mamusz-cipők láthatóak, miközben karján egy hatalmas barna LV táskát tart. Haja pedig hosszú, kacér hullámokban leomló.

A világmárka további képeket is bemutatott a sztárról, melyeken különböző outfitekben járja New York utcáit, és szebbnél-szebb, színesebbnél színesebb táskákat fog. Rihanna és A$AP Rocky pár hónapon belül köszönti második gyermekét, aki a 13 hónapos fivére, a kis RZA mellé érkezik.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto