Ők voltak a legstílusosabb sztárpár a Párizsi Divathét vörös szőnyegén

2021. 10. 04.

Nagyban tart az idei Párizsi Divathét, ahol a sztárok színe-java tiszteletét tette és teszi egészen szerdáig, hiszen az év egyik legrangosabb és legismertebb divateseményéről van szó…

Arról nem beszélve, hogy másfél év után újra nagy közönség előtt mutathatják be a tervezők a kollekcióikat és egyedi tervezésű kreációikat, amelyek bizony a hírességeket is magával ragadta.

Défilé De Mode "le Défilé L'oreal Paris 2021" Lors De La La Fashion Week Printemps/été 2022 Sur Le Parvis Des Droits De L'homme à Paris
Forrás: Northfoto.com

David és Victoria Beckham legidősebb fia, Brooklyn és szépséges menyasszonya, Nicola Pletz a Givenchy divatbemutatójának vörös szőnyegén tették tiszteletüket, ahova természetesen stílusosan, feketében érkeztek, méghozzá egymáshoz öltözve. A pár szerelme már 2 éve tart, amiből pár hónapja eljegyzés lett, jövőre pedig minden bizonnyal az igent is ki fogják egymásnak mondani, így sokak szerint inspirálódni is érkeztek Párizsba.

Sosem titkolták, hogy számukra David és Victoria házassága és szövetsége nemcsak példaértékű, de hasonlóan szeretnének bevonulni a történelembe is, hiszen amellett, hogy ritka boldog és kiegyensúlyozott a házasságuk, a divatvilágot is meghódították a 2000-es években azzal, hogy nemcsak külön-külön, hanem együtt is igazi divatdiktátorok lettek.

A fiatalok sok kritikus szerint jó úton haladnak, ugyanis minden egyes megjelenésük ízléses és sikkes, akárcsak Beckhamék szerelmük hajnalán. A pár nagy kedvelője a Givenchy márkának, ezért ruháikat is a divatház darabjaiból válogatták össze.

Forrás: dailymail.com