Barion Pixel Molett elegancia – Vége a ruhavásárlás okozta kudarcélménynek (x) – Coloré

Molett elegancia – Vége a ruhavásárlás okozta kudarcélménynek (x)

2023. 02. 09.

Minden nő, életkorától, temperamentumától és méretétől függetlenül, a természeténél fogva, jól szeretné magát érezni a bőrében. Ahhoz kényelemre és magabiztosságra van szükségünk, hiszen mind arra vágyunk, hogy tetsszen, amit látunk a tükörben. A divat és a megfelelően személybeszabott ruházat mindezt lehetővé teheti, sok boldogságot okozva.

Vége a ruhavásárlás okozta kudarcélménynek

Alma, homokóra, téglalap, körte — bármi legyen az alaktípusunk, az MDR24-nél megtaláljuk a stílusos nagyméretű ruhákat, amelyekben komfortosan és különlegesen érezhetjük magunkat, és végre kifejezhetjük a személyiségünket az öltözködésen keresztül is. Eddig a plus size ruhák keresése sok frusztrációt váltott ki és sokszor hatalmas kiadásokat vont maga után — a nagyméretek nemcsak nehezen elérhetőnek bizonyultak, hanem emellett rendkívül drágának és kevésbé vonzó kinézetűnek is. Az XXL-es polcok többnyire üresek voltak — ha pedig valahol végre rábukkantunk külön nagyméret-részlegre, ott is leginkább szimpla, egyszínű, zsákszerű darabok vártak ránk, ráadásul magas áron. Ennek véget vet az MDR24, ahol többek között az elegáns és egyedülálló alkalmi ruhák széles választéka kapható, és ahol nem kell attól tartanunk, hogy a megadott méret nem fog megfelelni a valóságnak.

A ruhaipar elfelejtett területei

Annyi paraméter és változó létezik, amelyek leírják és meghatározzák az emberi testet, hogy a plus size kategória terén nem sikerült még értelmes iránymutatásokat kidolgozni a ruhaipar számára, amely probléma végül kizárólag a ruhagyártók vállán nyugodott. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a globális vállalatokat a saját profitjuk vezéreli, ebből kifolyólag az ügyfélkörük többségének szabják meg a méreteket, legtöbbször figyelmen kívül hagyva a kisebb vevőcsoportokat. Ezért érdemes olyan márkához fordulni, amelynek célcsoportja kifejezetten a nagyobb méreteket viselő nők, és amely a mi régiónkban gyártja a termékeit. Az MDR24 küldetése az olyan kínálat biztosítása, amely követi a trendeket, arról gondoskodva, hogy a plus size ruhák is lenyűgözők legyenek, valamint arra törekedve, hogy a képeknek és az ígért méreteknek teljes mértékben megfelelő ajánlat minél több nő igényeit elégítse ki. Az MDR24 Lengyelországban tervezett és készített divatja lokális jellege hatással van az árakra is, amelyek közép-európai pénztárcákhoz és észszerű vásárlói lehetőségekhez vannak igazítva, továbbá tükrözik a termékek jó minőségét.

Minden alkalommal divatos

Molettebb alkatú nők nemcsak a hétköznapi szerelések utáni kereséskor ütköznek falba, hanem az elegáns alkami ruhák vásárlása során is. A nagyméretű darabok gyakran egyáltalán nem illeszkednek a női alakhoz, nem egyszer észrevehetők rajtuk jelentős aránytalanságok a mell, has vagy fenék magasságán, nem is beszélve arról, hogy a teltebb alak előnyeinek kiemelése helyett, még jobban hangsúlyozzák a komplexusokat okozó testrészeinket és a tökéletlenségeinket. A családi összejövetelek, ünnepnapi vacsorák és munkahelyi találkozók különleges alkalmak, amikor még fontosabbá válik a megjelenés és az ebből adódó önbizalom.

Az MDR24 webáruházban megtaláljuk a nőies, tekinteteket vonzó és klasszikus modelleket, amelyeket büszkén felvehetünk különleges eseményekre – plus size ruhák. A többéves tapasztalat alapján kidolgozott elegáns szabások tökéletes megoldást jelentenek a 44-64-es méretet viselő hölgyek számára.

Borítókép forrása: Unsplash

/divat/oltozkodes/molett-elegancia-vege-a-ruhavasarlas-okozta-kudarcelmenynek-x/