Barion Pixel Csak imádni lehet Mila Kunis karácsonyi csúnya pulcsiját – ilyet akar most mindenki – Coloré

Csak imádni lehet Mila Kunis karácsonyi csúnya pulcsiját – ilyet akar most mindenki

2023. 12. 14.

Mila Kunis nemrég kiállt egy szexuális zaklatási vádban egykori kollegája mellett, ami miatt sokan betalálták.

Mila Kunis és Ashton Kutcher még zsenge, ifjú színészekként szerepeltek a That ’70s Show című sitcomban, ami 1998 és 2006 között futott. Bár azóta ismerik egymást, szerelmük csak sok-sok évvel később bontakozott ki. Az akkori szereplőgárdából Danny Mastersont elítélték szexuális erőszakért, ám Mila és Ashton egy bírósági levélben kiállt a 47 éves férfi mellett.

Mila Kunis
Forrás: Chris Weeks/Liaison/gettyimages

A tettük igen megosztotta a közvéleményt, sokan nem értik, hogy lehet egy szexuális bűnözőt védelmükbe venni. Persze akkor még nem sejtette a sztárpár, hogy palyatársuk, akikről a legjobbat feltételezték, valóban ragadozó. Masterson 30 év letöltendőt kapott, 2 nő megerőszakolásáért a 2000-es években. Az ítélet után Kunis és Kutcher visszakozott és bocsánatot kértek, ha fájdalmat okoztak véleményükkel bárkinek is. Ezt követően Ashton kilépett a Thorn-tól, a gyermeki szexuális visszaélések elleni szervezettől, amelynek társalapítója.

Nem áll tehát mostanában jól a szénájuk, ennek ellenére itt a karácsonyi időszak, muszáj az utcára menni. Bár évekkel ezelőtt bevezették családjukban az ajándékozási tilalmat. Amiatt jutottak erre a döntésre, mert a nagyszülők halmozása miatt gyerekeik már nem tudtak örülni semminek. Ennek ellenére persze szeretik a karácsonyt, de annak igazi értékére figyelnek, a szeretetre, együttlétre.

A nehéz időszak után Mila Kunis hónapokig nem volt látható nyilvánosan, most viszont az ünnepi időszakhoz méltóan üzent, egy karácsonyi pulcsiban. A mintás felsőn egy piros autó látható, amely szállítja a karácsonyfát, meg persze további fenyőfák. A megjelenését szürke farmerrel és fehér sportcipővel egészítette ki.

A rajongók szerint Mila karácsonyi pulcsija igazi inspiráció lehet az ünnepekre.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Rich Polk/Getty Images