Barion Pixel Két American Horror Story főszereplő és Mila Kunis fog feltűnni a Netflix borzongató, új thrillerében – Coloré

Két American Horror Story főszereplő és Mila Kunis fog feltűnni a Netflix borzongató, új thrillerében

2022. 09. 16.

A Luckiest Girl Alive (A szerencse lánya) egy bestseller regény alapján készült film, és garantáltan elrabolja majd a csavaros történeteket kedvelő streamingelők szívét, mégpedig Mila Kunis miatt.

Mila Kunis Ani FaNellit alakítja a forgatókönyvet is jegyző Jessica Knoll azonos című regényén alapuló thrillerben. A könyv 2015 legsikeresebb regénye volt és 27 országban lett toplistás.

A főhős Ani sikeres szerkesztő a New York Times Magazinnál, és eljegyezte sármos és gazdag pasija, akit Finn Wittrock alakít. Wittrock oszlopos tagja az American Horror Story szereplőgárdájának, ahogyan Connie Britton is, aki a harmadik nagy név a filmben. De a sornak itt még nincs vége, a stáb tagja lesz Jennifer Beals (Flashdance) is.

Az előzetesből kiderül, hogy Ani tökéletesnek látszó élete egy pillanat alatt darabokra hullik, mikor valaki felbukkan a múltjából és rászabadítja a középiskolai emlékeket, tele traumával és bántalmazással. Tizennégy évvel ezelőtt ugyanis a Bradley középiskolában borzalmas dolgok történtek. A lányt meggyalázták, meghurcolták, kinevették. Eltemette magában és páncélt növesztett, ám a felszín alatt rengeteg indulat halmozódott fel. Milyen titkokat rejteget, és él-e a bosszú édes lehetőségével?

A misztikus thrillert Mike Barker rendezte, a producere pedig Reese Witherspoon. A filmet közel egy éve forgatták Torontóban és New Yorkban. A szerencse lánya október 7-én debütál a Netflixen.

Mila Kunis az elmúlt években inkább vígjátékokban bukkant fel vagy a gyermeknevelésre koncentrált férjével, Ashton Kutcher színésszel. De szerepelt a Fekete hattyú, a Jupiter felemelkedése az Éli könyve és az Amerikai pszichó második részében is.

Forrás: variety.com

Borítókép forrása: Northfoto

Ez is érdekelhet:

Mila Kunis és Ashton Kutcher 6 év után először jelent meg az Oscar vörös szőnyegén

Mila Kunis és férje, Ashton Kutcher 2015-ben házasodtak össze, ám ennek ellenére csak ritka alkalmakkor mutatkoznak nyilvános eseményeken. Számukra ugyanis többek jelentenek a gyerekeikkel töltött idő és a filmes munkáik. Ezt bizonyítja az is, hogy 6 év házasság után először jelentek meg az Oscar-gála vörös szőnyegén, mint pár. Ennek egyik oka az orosz-ukrán háború, amelyről szintén szó esett a filmes eseményen. Ha szeretnél többet tudni róluk, olvasd el a cikkünket!