Barion Pixel Lekoppintották Katalin hercegné ruháját: Bárki hozzájuthat fillérekért a közel negyed millió forintos darabhoz – Coloré

Lekoppintották Katalin hercegné ruháját: Bárki hozzájuthat fillérekért a közel negyed millió forintos darabhoz

2024. 06. 07.

A hírességeket kedvelhetjük azért, amit képviselnek és egyben követendő példaként is előttünk állhatnak. Katalin sok nő számára az etalon. Most pedig bárki hasonlíthat hozzá.

A hercegné nemcsak a rangjáról híres, de természetes szépsége és a hozzá illő kifinomult ízlése is sokak számára követendő példa. Ha nem hiszed el, akkor nézd meg ezt a válogatást!

Katalin ruhájába bújnál? Megteheted!

Kate Middleton stílusa hibátlan, de azokat a ruhákat, amelyeket ő visel, nem szerezhető csak úgy be bárhonnan és értéket képvisel.

A Roman Originals divatmárka azonban épp ezt a hézagot akarta betöltetni, és létrehozta a hercegné által viselt ruhákhoz hasonló kínálatát. Mindezt megfizethető(bb) áron és éppen ezen van a hangsúly.

Jók a visszajelzések

Ez azt jelenti, hogy lényegében bárki hozzájuthat egy-egy Kate Middleton által viselt ikonikus darab másolatához és ezért nem is kell hatalmas vagyont kiadnia. Az online divatmárka kínálata a vásárlók tetszését is elnyerte és sorra érkeznek a pozitív visszajelzések.

Nyitókép forrása: Getty Images
/divat/oltozkodes/lekoppintottak-katalin-ruhajat-barki-hozzajuthat/