Barion Pixel Fillérekből öltözködhetünk úgy, mint Katalin hercegné: íme a megoldás – Coloré

Fillérekből öltözködhetünk úgy, mint Katalin hercegné: íme a megoldás

2024. 02. 24.

Katalin hercegné híresen üde stílusát sok nő irigyli, a tavasz beköszöntével pedig méginkább szeretnénk rá hasonlítani.

Katalin hercegné mindig olyan sikkes, nőies, bájos, elegáns, mégis laza. Ezt köszönheti remek stílusérzékének, és, hogy minden alkalomra tudja pontosan, mit mivel viseljen. Persze nem az általunk látogatott boltokban vásárol, ez mégsem zárja ki, hogy hozzá hasonlóan öltözködjünk idén tavasszal. Pláne, hogy az online rendeléseknek köszönhetően bárki rendelhet a világ bármely tájáról ruhát.

Katalin hercegné esetében a tavasz egyet jelent az elegáns, de hétköznap is hordható, merész, monokróm árnyalatú maxiruhákkal, melyek világos, pasztell színekben pompáznak. Az összeg, amiért ezt lemásolhatjuk, pedig nem több, mint 40-50 dollár, vagyis 18.000 forint.

Katalin hercegné
Forrás: Pinterest
ruha, tavasz, Katalin hercegné
Forrás: Amazon

A Prettygarden Pleated A-Line Midi Dress egy bárki számára megvásárolható mentazöld álom. A ruha nagyon emlékeztet Katalin hercegné 2022-es királyi turnéruhájára, amit a divatvilág is imádott. A ruha kifinomultságot áraszt, de van benne épp elég játékosság, apró pom-pom díszítésének köszönhetően. Hosszú, puffos ujjú, ami bohém és kényelmes. Nyakkivágása megköthető, kulcslyuk formájú. Alsó része redőzött, mely könnyedén ring a tavaszi szellőben. Ezt a csodás darabot bárki megrendelheti az Amazon kínálatából, ráadásul akciósan.

A ruha S-XXL méretben kapható, és több mint 20 másik színben kapható még a zöld mellett, de vannak mintás darabok is. A közelgő húsvét alkalmából ez egy kiváló lehetőség arra, hogy kinyilatkoztassuk a bennünk élő hercegnőt.

Forrás: People
Borítókép forrása: Tim Clayton – Corbis / Contributor / Corbis Sport / Getty Images