Barion Pixel Lady Gaga méregzöld ruhája mindent vitt a BAFTA-gálán – Coloré

Lady Gaga méregzöld ruhája mindent vitt a BAFTA-gálán

2022. 03. 13.

Lady Gaga 2021-es éve kétség kívül sikeres volt, hiszen nemcsak saját szépségmárkájával, hanem újabb színészi alakításával is sikerült levennie a lábáról a rajongókat.

Lady Gaga is részt vett az idei BAFTA-díjátadón, amelynek keretében kiosztásra kerültek a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjai.

Lady Gaga
Forrás: Northfoto

Az énekes-színésznő nemcsak egyedi hangzásvilágával, hanem extravagáns stílusával is a világ egyik legkedveltebb hírességévé nőtte ki magát, aki most kivételesen az egyszerű, de nagyszerű elvet betartva egy csodaszép, méregzöld Ralph Lauren estélyit választott a a jeles eseményre. A gyönyörű darab elkészítése több, mint 150 órát vett igénybe, 50 méter bársonyból és selyemből készült, amelyet Tiffany & Co. ékszerekkel egészített ki.

A gála a londoni Royal Albert Hallban volt, amelynek vörös szőnyegén Lady Gaga volt az egyik legfeltűnőbb jelenség. A 35 éves előadóművészt A Gucci-ház című filmben nyújtott alakításáért jelölték a legjobb női főszereplőnek járó díjra.

Bár a film megosztó lett mind a kritikusok, mind a rajongók körében, az biztos, hogy Gaga végérvényesen bebizonyította, hogy színésznőként is a legjobbak közé tartozik.

A sztár 2019-ben már elnyerte a legjobb eredeti zene díját a Csillag születik filmért, amellyel ő lett az első nő, aki elnyerhette a szobrot.

Forrás: justjared.com