Barion Pixel Katy Perry az egyik legnagyobb divatháznak forgat reklámot – Coloré

Katy Perry az egyik legnagyobb divatháznak forgat reklámot

2022. 07. 19.

Katy Perry igazi nyári hangulatú videót forgat az olaszországi Capri szigeten, amelyről láthatunk is pár fotót.

Katy Perry-től nem áll távol a filmezés, és bár mozikban nem szerepel, a popsztárt nem először kérik fel reklámfilmre. Korábban egy különleges animációs reklámban szerepelt, amit a Menulognak forgattak és természetesen énekelt is benne a sztár.

Katy Perry
Forrás: Northfoto

A Grammy-díjra jelölt énekes mostanság elsősorban családjának él, a zenéléstől visszavonult, hogy Orlando Bloommal és kislányukkal, Daisy Dove Bloommal töltse minden idejét, de azért kisebb munkákat elvállal.

Így a méltán híres Dolce&Gabbana divatcéggel kötött megállapodást, és egy igazán derűs, energikus, nyári hangulatú videót forgattak az olaszországi Caprin. Az énekesnő egy hajón, retro stílusú öltözetben és kiegészítőkben élvezi a vakáció hangulatot.

A reklámot Paolo Sorrentino olasz filmrendező készíti, Katy pedig nagy átéléssel szerepel benne. A reklámban fekete alapon virágmintás kétrészes ruhát visel, retro stílusú napszemüveget és kereszt formájú fülbevalókat. Mivel igen jó idő van egész Európában, a sztár a forgatási szünetekben egy nagy esernyővel védekezett a napsugárzás ellen a képek tanúbizonysága szerint.

Katy Perry In Capri For A Advertising Directed By Paolo Sorrentino
Forrás: Northfoto

Mozgalmas és izgalmas időszak a 2022-es nyár Katy Perry számára, hiszen nem sokkal korábban Ausztráliában járt párjával, Orlando Bloommal, akivel meglátogatták a queenslandi Port Douglasban található vadrezervátumot. A pár látogatása kellemes meglepetés volt a Wildlife Habitat munkatársai számára, mivel névtelenül foglalták le és fizették ki az utazást. A Roar előadója és színész kedvese szemügyre vették az őshonos ausztrál vadvilágot, köztük koalákat, kakadukat és krokodilokat nézegettek.

Ez is érdekelhet:

Katy Perry visszatért ikonikus frizurájához

Katy Perry a jól megszokott szőke hajszínét lecserélte, így mindenki azt érezte: az időutazás lehetséges. Az énekesnőn mintha nem fogna az idő, Katy ugyanis pont úgy nézett ki, mint 15 évvel ezelőtt. Erre rásegített ikonikus frizurája is, amivel többek között az I kissed a girl című számának klipjében is megkedvelhettük. Ha szeretnéd tudni, hogyan festett az énekesnő, akkor olvasd el a cikkünket!