Barion Pixel 5 érdekes stílustitok Kamilla királynéről a koronázási ceremónia előtt – Coloré

5 érdekes stílustitok Kamilla királynéről a koronázási ceremónia előtt

2023. 05. 06.

Miközben a Barbour dzsekit éppúgy szereti, mint a hivatalos uralkodói kabátot, Kamilla stílusa az elmúlt évtizedben meglehetősen nagy átalakuláson ment keresztül.

Kamilla brit királyné a mai nap megkoronázásra kerül, így férje, Károly király és ő egy gigászi ceremónia főszereplői lesznek, amelyre 70 éve nem volt példa a monarchiában. Ráadásul ilyen költséges esemény sem volt az Egyesült Királyságban, a koronázás 250 millió fontot, azaz 106 milliárd forintnyi összeget tehet majd ki. Rengeteg híresség megjelenik majd, világsztárok lépnek fel, és a magyar köztársasági elnök, Novák Katalin is jelen lesz.

A királyné korábban nem volt annyira elismert és kedvelt, mint Diana hercegné, ám ez az évek során sokat változott. Ahogyan Kamilla stílusa is, sokkal kifinomultabbá vált, ugyanakkor felfedezhetőek benne olyan bohókás apró jegyek is, ami miatt II. Erzsébetért is rajongtunk. Lássuk, mi stílusának 5 meghatározó eleme!

Kamilla
Forrás: Northfoto

Maradj hű önmagadhoz

Annak ellenére, hogy egy egész kincsesláda áll rendelkezésére ékszerekből, Kamilla királynőnek még soha nem szúrták ki a fülét – és azt mondja, soha nem is fogják. A brit Vogue tavalyi interjújában azt mondta: „Az unokák megpróbálnak mindig meggyőzni, de senki sem szúrja ki a fülemet.” Hogy akkor miként viselheti majd a történelmi koronázási fülbevalót (amely 1858-ból származik), ahogyan azt a néhai Erzsébet királynő viselte 1953-as koronázása alkalmával, egyelőre talány.

Uralkodó színek

Noha Kamilla nem idegenkedik az élénk színektől, a lilának van egy bizonyos árnyalata, amelyet elvet. A mályvaszínt egy interjúban „menopauzás mályvaszínnek” nevezte, és még virágként sem tolerálja a az udvarban. A legnépszerűbb szín Kamilla szekrényében pedig a kék. Királykék.

Valami kölcsön

A királyné nem rest akár a férje szekrényéből is kivenni egy ruhadarabot, ha az szerinte neki is jól állna. Egyik kedvenc „kölcsönruhája” egy díszes gyapjú és kasmír kabát, más néven „daqlah”, amelyen bonyolult szaúdi minták találhatók, finom ezüstszállal hímezve.

Szőkítés

A királyné néhány finom változtatást kapott az évek során hajszínében. Jo Hansford, aki több mint 35 éve festi Kamilla haját, azt mondja, hogy a puha, szőke megjelenésének titka az, hogy folyamatosan igazítja a színt a bőrtónusához, amely az életkor előrehaladtával változik. Most például előtérbe kerültek a mézszőke árnyalatok.

Kamilla királyné
Chris Jackson/Getty Images

Csak kényelmesen

Kamilla két kedvenc cipőmárkája a Chanel és a Sole Bliss. Az utóbbiból 12 pár van neki (még platformos edzőcipő is), ennek oka valószínűleg az egyedi memóriahab, amely minden stílus szerkezetébe beépül.

Forrás: People

Borítókép forrása: Tim Graham/Getty Images