Barion Pixel Ezekre figyelj, ha pénztárca vásárlásra adod a fejed (x) – Coloré

Ezekre figyelj, ha pénztárca vásárlásra adod a fejed (x)

2022. 09. 05.

Sok nő imádja a divatot, a vásárlást és különösen rajonganak a kiegészítőkért, pláne, ha női pénztárca vásárlásról van szó!

Női pénztárcaválasztás tippek

A legfontosabb szempontok az ideális női pénztárca kiválasztásánál a méret, a stílus és az anyag. A nőknek általában komplett táskagyűjteménye van, a legkisebb crossbody-tól kezdve, a közepes méretű shopperen keresztül, egészen a nagyméretű hátizsákokig, ezért célszerű olyan pénztárcát vásárolni, ami mindegyik szütyőben kényelmesen elfér.

A női pénztárca lehet kis-, közepes- és nagyméretű. Célszerű olyan erszényt vásárolni, amiben kényelmesen helyet kap minden fontosabb iratunk, bankkártyáink, aprópénzünk, illetve bérletünk.

Fashionable,women's,wallets,on,a,colorful,background.,trend,accessories.,top
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Többféle anyagból készülhetnek, mint például PTP, ismertebb nevén poliészter, bőr vagy műbőr.

A bőr az egyik legidőtállóbb alapanyag, ezért a többség szívesen választja a bőrből készült pénztárcákat, hiszen strapabírása szinte kikezdhetetlen. A másik favorizált anyag a műbőr és a poliészter. A női pénztárcák tervezése komoly odafigyelést igényel a kisebb alkatrészek miatt.

Márkás pénztárcák

A márkás pénztárcák minőségi alapanyagokból készülnek, ami magában foglalja a fémkellékeket, szegecseket, cipzárakat és cipzárkocsikat, valamint a bélést is.

A drágább kategóriájú pénztárcák általában fém cipzárral rendelkeznek, díszítési módjuk pedig számtalan lehet a minimalistától kezdve egészen a fodros, szegecselt, dísztűzéssel csinosított darabokig.

A pénztárca lehet egy rekeszes, két vagy több rekeszes, aprótartóval és kártyatartóval ellátott vagy egyszerű kialakítású tárca.

A budmil pénztárcák

A budmil pénztárcák minőségi alapanyagokból készülnek és a szivárvány minden színében elérhetők, egyszerű vagy kombinált erszény verzióban is. A budmil webshopjában többféle levéltárca is megvásárolható, amiben garantáltan otthonra találnak személyes irataid, és minden apróság, ami egy pénztárcában helyet kaphat.

Noi Penztarca
Forrás: budmil

Elhasználódott a pénztárcád? Szükséged van egy újra, mert a régit „kinőtted”? Nézz körül a budmil webshopjában, és válaszd ki legújabb partneredet a hétköznapokra!