A női és férfi pénztárcák még mindig praktikus ajándékok (x)

A női és férfi pénztárcák sokféle méretben, színben és kialakításban kaphatóak, de a legfontosabb szempont a kiválasztásnál mindig a minőség legyen. A pénztárca kicsi, de nélkülözhetetlen kellék, ami nap, mint nap őrzi az értékeinket, a hitelkártyáinktól és érméinktől kezdve a bankjegyeken át a hűségkártyákig. Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.

A divatos női pénztárcák

Általánosságban elmondható, hogy a női pénztárcák két célra készültek. Az egyik, hogy a legfontosabb értékei biztonságban, rendben és könnyen elérhető helyen legyenek. Másrészről pedig mint divatkiegészítők, amiket öröm nézni, hiszen minden nap használjuk a pénztárcánkat. Azt akarjuk, hogy ezek is kifinomultan nézzenek ki és illeszkedjen egyéniségünkhöz.

Szeretne nagy és többfunkciós kiegészítőt a női pénztárcák sokoldalú kínálatából, amely magában foglalja a „legfontosabb dolgok” meglehetősen laza meghatározását? Ultrakompakt és karcsú kártyatartó, amely kedvenc vékony farmerje zsebébe csúsztatható? Vagy dizájner pénztárcát, hogy felkeltse az urak figyelmét? Vagy netán olyan terméket, ami tökéletesen passzol az estélyi ruházathoz? Érdemes alaposan körülnézni a hazai internetes boltok széles választékéban.

Noi Es Ferfi Penztarcak Emag Colore.hu
Forrás: pixabay.com

Mit kell keresni a női pénztárcákban?

Kiváló, ugyanakkor masszív, csiszolt, de praktikus. Íme a legjobb női pénztárcák, amelyekre szüksége lehet. Vannak a női pénztárcáknak egyéb jellemzői is – ezen tulajdonságok valamennyi pénztárcára egyaránt, (ideértve a férfi pénztárcákat) vonatkozhat – , amire érdemes odafigyelni attól függően, hogy mikor, hol és hogyan kívánja használni:

  • Körbetekerhető cipzár – a cipzáras pénztárca kényelmes választás, mivel gyors és egyszerű hozzáférést biztosít mindenhez, ami benne van. Ha szükséges, további kártyákat vagy papírokat is behelyezhet a belsejébe, mielőtt bezárná.
  • Kártyanyílások – ellenőrizze, hogy hány kártyahely van, és mennyire könnyű elérni őket.
  • Rejtett zsebek – egyes női pénztárcák rejtett zsebekkel rendelkeznek, ahová a legértékesebb tárgyakat vagy akár a készpénzt is elhelyezheti. Ez remek lehetőség azoknak az utazóknak, akik nem akarják, hogy a zsebtolvajok lássák, mennyi pénzt visznek magukkal.
  • Számlazseb – vásárlás előtt ellenőrizze a bankjegyzseb méretét, mivel a különböző pénznemek eltérő méretűek. Ha szereti megőrizni a nyugtákat, egy nagyobb számlazsebre is szüksége lehet.
  • Okostelefon „tartó” – a nagyobb női vagy férfi pénztárcáknak lehet egy zsebe, ahol tárolhatja okostelefonját. Ez megvédi telefonját, és lehetővé teszi, hogy minden értékét egy helyen tárolja.
  • RFID (rádiófrekvenciás azonosítás) blokkoló technológia – nagyon fontos funkció, ha aggódik a személyazonosság-lopás miatt. A technológia blokkolja a rádióhullámokat, és megakadályozza, hogy a bűnözők hozzáférjenek a kártyáihoz.
  • Szíj – a nagyobb női pénztárcák pánttal rendelkeznek, így akár keresztben is viselhetjük, mint divatos ruhakiegészítőt.

A legjobb férfi pénztárcák

Mindenki ismeri a hagyományos bifoldot; ennek a klasszikus dizájnnak két része van, amelyek egymásra hajthatók, és ez az a fajta pénztárca, amelyet édesapáink nagyra értékelnének. Ebben a kialakításban bőven van tárhely, de ha ez nem lenne elég, a trifold jobb választás azoknak, akiknek sok kártyát kell magukkal vinniük. A minimalisták számára a kártyabirtokos-stílusú férfi pénztárcák pont ilyen karcsúak, ezért néhány kártya és tartalék készpénz számára terveztek. Vagy ott van a pénzcsipesz a férfi pénztárcák közül, ami igazán praktikus, ha kevés dolgot szeretünk magunkkal vinni.

Tippek: Gondolja át, hogy mire fogja főként használni a pénztárcáját. Esetleg a nagyobb férfi pénztárcákat kedveli mondjuk edzőterembe, kempingezéshez és egyéb sporttevékenységnél? Vagy esetleg irodai munkára és céges rendezvényekre? A pénztárcájának főbb felhasználási módjai, életstílusától függően, nagy hatással lehetnek arra, hogy milyen típusú férfi pénztárcák közt célszerű nézelődnie.

Döntés előtt

Mindig hasznos elolvasni még vásárlás előtt a női és férfi pénztárcákról szóló vásárlói véleményeket, hiszen a hazai internetes boltok választéka igen sokrétű.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legbájosabb csillagjegy az asztrológusok szerint