Barion Pixel Érdemes bézs csizmát választani? Hogyan formázzuk őket? (X) – Coloré

Érdemes bézs csizmát választani? Hogyan formázzuk őket? (X)

2023. 10. 16.

A bézs színű bokacsizma évek óta a női őszi ruhatár egyik legjellegzetesebb eleme. Hogyan viseljük ezt a nude árnyalatú cipőt? Mihez passzol? Milyen alkalmakra működik leginkább? Íme, egy inspiráló útmutató, amely segít a tökéletes stílus kialakításában egy bézs bokacsizmával a főszerepben!

Bézs bokacsizma őszi stílusban – klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból

A bézs csizma az egyik leggyakrabban választott női cipő ősszel, így az érdemes-e bézs csizmát választani kérdést ne is cizelláljuk tovább – a válasz: igen! Ez a koncepció számos modellt takar, amelyek minden lehetséges alkalomra viselhetők, a fontos találkozótól vagy munkahelyi megbeszéléstől a randevúig vagy sétáig. A bézs színű, magassarkú bokacsizmák rendkívül széles fazonkínálata lehetővé teszi, hogy játszhass a trendekkel, és érdekes stíluskombinációkat alkothass. Jó példa lehet erre a street style ikonok és hollywoodi sztárok social media platformja, amelyekből bárki ihletet meríthet. Érdemes azonban emlékezni arra, hogy nem minden esetben a bézs színű bokacsizma lesz a tökéletes megoldás. Ha az alakod karcsúsítást és optikai nyújtást igényel, ne viselj világos cipőt fekete harisnyával vagy nadrággal, mert ez optikailag lerövidíti a lábadat. A bézs színű bokacsizma tökéletes lesz az ősz melegebb napjain, amikor megengedheted magadnak, hogy csupasz lábbal hagyd el az otthon melegét. Kompromisszum? Bézs vagy krémszínű átlátszatlan harisnya. Nem a vékony, bőrszínű verzióra gondolunk, ami lassan teljesen kimegy a divatból.

Bezs Noi Csizma
Forrás: CCC

Bézs csizma hétköznapi casual stílusban – hogyan viseljünk egy ilyen cipőt minden nap?

Bézs csizma alkalmi stílusban? Ez ám a jó ízlés! Ennek a nemes színnek minden lehetséges árnyalatában, a szürkéstől a homokon át a karamellig pompázó cipők ragyogóan kiegészítik a városi, sportos és elegáns megjelenést, divatos, de hétköznapi stilizációt alkotva. Kombinálhatod például a világos velúr cowboy csizmát egy virágos bohó ruhával és egy motoros kabáttal, vagy egy bézs színű jellegzetes széles felsőrésszel rendelkező lapos modellt klasszikus trench kabáttal, farmerrel és pulóverrel. Valami mindennapi elegáns bézs lábbelit keresel hölgyek számára? Sok szezon óta népszerű a bézs színű áttört bokacsizma. Ezek a cipők tökéletesek kényelmes pulóverruhákhoz, vagy leggingsekhez és túlméretezett pulóverekhez. Nálad melyik stílus viszi el a prímet?

Bezs Csizmak
Forrás: CCC

Bézs őszi csizma estélyi stílusban

A fényes bézs tűsarkú csizma esti alkalmakra is tökéletes, például randevúzásra, étterembe vagy színházba. Próbálj egy elegáns fazonú cipőt választani, különösen a magas sarok szempontjából. Az ilyen lábbelik remek kiegészítői lesznek a minimalista, klasszikus stílusoknak, például női öltöny, jumpsuit vagy egy kis fekete ruha, de jó ellenpontot jelentenek a merész ruhákhoz is, mint például a mintás pizsamagarnitúrák, a látványos intenzív színű ruhák vagy a flitteres szoknyák tekintetében. A bézs színű bokacsizma egy őszi esküvőre is jó ötlet. Ha sima, testhezálló felsőrészt és elkeskenyedő orrot választasz, akkor a cipőt sikeresen összehangolhatod egy könnyű, légies pasztell tüllből készült ruhával is. Ez most divatos! Ahogy már említettük, az Instagram felbecsülhetetlen értékű inspirációforrás a bézs bokacsizmák stílusának létrehozásához. Királynői szó szerint megőrülnek a ragyogó őszi cipőkért, bizonyítva, hogy végtelenek a ruhák vele való kombinálásának lehetőségei. Találd meg álmaid bézs csizmáját stílusodhoz a CCC üzletében, amit saját igényeid szerint megtehetsz akár a virtuális térben, akár egy hozzád közel eső üzletben személyesen is!