Barion Pixel Ismét divatot teremtett! Dakota Johnson bohón elegáns horgolt ruhában jelent meg egy fontos eseményen – Coloré

Ismét divatot teremtett! Dakota Johnson bohón elegáns horgolt ruhában jelent meg egy fontos eseményen

2023. 09. 07.

A 33 éves Dakota Johnson az 50. Telluride Filmfesztiválon tűnt fel Colorádóban, ahol saját filmjének premierjén is részt vett.

Dakota Johnson – és számos más színész – nem vett részt filmes rendezvényeken a híres színész-rendező szakszervezeti sztrájkok miatt, ám most, hogy itt a filmfesztiválok ideje, a SAG-AFTRA ideiglenes megállapodást kötött.

Dakota Johnson
Forrás: Vivien Killilea/Getty Images

A Suspiria sztárja így a kritikusokkal együtt megtekintette legújabb drámáját, a Daddio című filmet. Dakota egy krémszínű hosszú, horgolt ruhában érkezett a helyszínre, egyszerre volt elegáns, bohó és eklektikus. Az outfitet egyszerű fekete cipővel és fekete táskával egészítette ki.

Dakota Johnson
Forrás: Vivien Killilea/Getty Images

A Daddio főszerepét eredetileg Daisy Ridley-re osztották, de végül elhagyta a projektet. Dakota Johnson mellett a film főszereplője Sean Penn is, akik egyidőben csatlakoztak a stábhoz. A drámát Christy Hall írta és rendezte, aki eredetileg színdarabként képzelte el a művét.

A Hall rendezői debütálásaként is szolgáló film középpontjában egy nő áll, aki fájdalmasan őszinte beszélgetést folytat egy taxisofőrrel, miközben hazautazik a JFK repülőtérről.

Dakota Johnson
Forrás: Vivien Killilea/Getty Images

A film fizikai gyártása tavaly volt, a forgatás pedig New Yorkban és New Jersey-ben zajlott. Johnson és Penn is az utolsó pillanatban kötött ideiglenes megállapodást arról, hogy a filmet a Telluride-i filmfesztiválon promózzák.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto