Barion Pixel Ragyogás és színek a 75. Cannes-i Filmfesztiválon: ezek voltak a legszebb ruhák – Coloré

Ragyogás és színek a 75. Cannes-i Filmfesztiválon: ezek voltak a legszebb ruhák

2022. 05. 30.

Hamarosan a végéhez ér a 75. Cannes-i Filmfesztivál, ahol idén is csodás ruhakölteményeket vonultattak fel a sztárok.

A Cannes-i Filmfesztivált minden év májusának második felében tartják meg Cannes-ban, ahol a filmes szakma krémje mellett a sztárok színe-java is megfordul.

Cannes-i Filmfesztivál
Forrás: Northfoto

Míg egyesek a rangos díjak reményében utaznak a lenyűgöző városba, addig mások a ruháikkal és megjelenésükkel szeretnék levenni az embereket a lábukról. Nos, ez – mint mindig – most is sikerült néhány hírességnek, akik nemcsak az idei, hanem minden idők legszebb Cannes-i ruháit tudhatják magukénak. 2022-ben egyébként elsősorban a kifinomult elegancia és a klasszikus szabások nyertek teret maguknak, de akadtak igazán merész stílust választó résztvevők is.

Anne Hathaway

A szépséges színésznő az Armageddon Time című filmje kapcsán jelent meg Cannes-ban, amelyre egy lenyűgöző, fehér Armani költeményt választott. A ruhát természetes sminkkel és egy gyönyörű Bulgari nyaklánccal egészítette ki.

Diane Kruger

Diane hófehér bőrét és ragyogó szőke tincseit remekül kiemelte a tűzpiros Oscar de la Renta darab, amelytől mindenki szava elállt. A színésznő mindig jó ízléssel választja ki vörös szőnyeges szettjeit, amelyet most is alátámasztott a Cannes-i Filmfesztiválon.

Bella Hadid

A modell egy vintage Versace ruhában vonult végig a fotósok előtt, akiket teljesen lenyűgözött a ruhán látható nagy masni, akárcsak a darab karcsúsított szabása. Bella a ruhához Chopard ékszereket választott.

Carla Bruni

Az egykori modell a mai napig gyönyörű, alakja is kifogástalan. Idén egy levendula árnyalatú Celine ruhában jelent meg a filmfesztiválon, amely nagyszerűen kiemelte a szemét és a bőre színét.

Isabelle Huppert

A színésznő ruhája sok szempontból volt megosztó, de a színe és ahogy rajta állt, mégis csak feltornázta a legszebb Cannes-i darabok közé. Isabelle egy smaragd színű, hosszú Balenciaga estélyiben volt látható, ami valószínűleg sokáig beszédtéma lesz még.

Deepika Padukone

India egyik legjobban fizetett színésznőjének idei Cannes-i ruhája talán mindent vitt, hiszen az Abu Jani Sandeep Khosla darab egyszerre volt elegáns, visszafogott, különleges és megismételhetetlen. A nem mindennapi ruhakölteményen a gyöngyös nyakrész volt az egyik legszebb kiegészítő, amely nyaklánc helyett is tökéletesen funkcionált.

Elle Fanning

A finom és törékeny külsejével híressé vált Elle Fanning mindig szereti hangsúlyozni szűzies és üde szépségét. Ezért is volt tökéletes választás ez az Armani Privé darab, amelynek halvány rózsaszín árnyalatával olyan volt, mint egy élő virág.

Forrás: harpersbazaar.com