Barion Pixel Az ikonikus New Balance 574-es cipő (x) – Coloré

Az ikonikus New Balance 574-es cipő (x)

2022. 08. 30.

Ma már nem csak a fiatalabb generáció körében kiemelten népszerűek a sneaker sportcipők. Kényelmesek, stabilitást és rugalmasságot biztosítanak, és végtelen dizájnban és színben megtalálhatók a kisebb és nagyobb márkák kínálatában. Mindezek miatt ma már szinte mindenkinek lapul a szekrényében néhány pár sportcipő, ami kényelmüket tekintve nem is csoda.

Vannak azonban olyan ikonikus darabok, amiket bizony mindenki ismer. A nagyobb márkák ugyanis a dizájn mellett számos egyéb tényezőre nagy hangsúlyt fektetnek a sportcipők viselőinek kényelme érdekében. Erre tökéletes példa az ikonikus New Balance 574-es cipő, amelyről már mindenki hallott.

New Balance 574 Footshop Colore.hu
Forrás: Footshop.hu

A modell legfontosabb tulajdonságai

Nézzük meg a New Balance 574 egyedi tulajdonságait. Elsődlegesen a kényelmet biztosító tulajdonságokat érdemes ismerni, hiszen minden sportcipőnek ez az elsődleges feladata. Szélesebb talpa extra stabilitást ad, csúszásgátlói pedig biztosítják a biztinságos közlekedést. EVA habrétege teszi annyira kényelmessé, hiszen ez az ütések tompításáért is felel. A stabilitás kiemelten fontos a márka számára, emiatt a sztenderd cipők mellett extra stabilizáló verziót is gyártottak – ezek ideálisak lehetnek futáshoz, valamint bizonyos tartásbeli problémák esetén is. 

Érdekességek

A fentieken túl a gyártó azonban további trükköket alkalmaz, hogy ne csak a cipő viselése, hanem kiválasztása és megvétele is kényelmes és problémamentes legyen a vásárlók számára. Az egyik ilyen a cipők kódolása, ami ugyanis egyáltalán nem random. A New Balance cipők ugyanis segítenek a vásárlóknak az eligazodásban. Mit is jelent ez? Az ’M’ kezdetű modellek a férfiaknak, a ’W’ kezdetűek a nőknek, a ’K’ kezdetűek pedig a gyerekek részére készültek. Ezzel biztosan nem esel majd abba a hibába, hogy rossz helyen kezdesz keresgélni.

A másik nagyszerű tulajdonság, hogy szinte végtelen szín opcióban és kombinációban elérhető a New Balance 574, tehát egészeg biztosan mindenki megtalálja a stílusához legközelebb álló darabot.

Ha téged is meggyőzött ez az egyedi, kiemelt technológiával tökéletesített sneaker, a ftshp oldalán garantáltan megtalálod a tökéletes párt belőle!