Barion Pixel A SAG-gála legszebb ruhakölteményei – Coloré

A SAG-gála legszebb ruhakölteményei

2021. 04. 06.

A SAG-gála, vagyis a Screen Actors Guild Awards ebben az évben sem maradhatott el.

Korlátozások ide vagy oda, ezt a díjátadót sem hagyták a szőnyeg alá söpörni, így a hagyományos vörös szőnyeges esemény virtuális formát kapott, ahogy az elmúlt egy évben szinte minden ehhez hasonló nagyobb gála.

zendaya 1
Forrás: northfoto.com

A sztárok színe-java szereti ilyenkor megmutatni a legjobb arcát, ahogy mesés ruhakölteményeiket is, amiből most sem volt hiány. Bár mindannyian otthonukból posztoltak, így is sikerült visszaadniuk a rajongóknak, amelyet a koronavírus előtti években.

De, akkor lássuk az idei év legszebb ruháit!

Kaley Cuoco

A gyönyörű színésznő úgy tündökölt akár egy hercegnő ebben a pink Prabal Gurung ruhában, amelyet egy csodálatos Christian Louboutin cipővel és Messika ékszerekkel egészített ki.

Amy Adams

Az Érkezés című film sztárja egy visszafogott, ám annál elegánsabb Celine ruhában pompázott, amelyhez Jimmy Choo cipőt és Cartier ékszereket választott. A hatás önmagáért beszél.

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy talán az idei év egyik legnagyobb nyertese, hiszen a Vezércsel című sorozat miatt több díjat is bezsebelhetett, arról nem beszélve, hogy különleges szépségével az összes rendezőt levette a lábáról. Stílusa pedig mint mindig, most is kifogástalan volt. A színésznő egy Vera Wang ruhában varázsolt el minket.

Lily Collins

A színésznőhöz egyszerűen tökéletesen passzol ez a francia kifinomultság, amit valószínű az Emily Párizsban című sorozatból hozhatott. Lily egy mesés Georges Hobeika Couture ruhát viselt, amely remekül kiemelte karcsú alakját.

Emma Corrin

A korona című sorozat Diana hercegnéje mindig képes meglepni minket. Más színésznőkkel ellentétben ő kifejezetten szereti a különleges darabokat, amelyek egytől egyig kifogástalanul mutatnak rajta. Az idei SAG-gálára egy egyedi tervezésű Prada ruhakölteményben mutatta meg magát.

Vanessa Kirby

A korona másik nagyszerű színésznője karakteréhez, Margit hercegnő kifinomult stílusához hűen egy fenséges Givenchy Haute Couture ruhában volt.

https://www.instagram.com/p/CNR_6aYp6pz/

A gálán több híresség is hangoztatta a maszk viselésének fontosságát, illetve azt, hogy mindenki maradjon körültekintő és óvatos a következő hónapokban is.

Forrás: JustJared

/divat/oltozkodes/a-sag-gala-legszebb-ruhakoltemenyei/