Barion Pixel A combfix mindig kényelmes viselet (x) – Coloré

A combfix mindig kényelmes viselet (x)

2022. 09. 19.

Nem csupán rendkívül mutatós, de hihetetlenül kényelmes is, ráadásul szinte minden alkalomra kitűnő választás. A combfix már rég nem csupán a csábítás eszköze, hiszen hétköznapi viseletként is tökéletesen megállja a helyét.

Sokkal komfortosabb, mint egy hagyományos harisnya, mindemellett pedig akkor is bátran felhúzhatjuk, ha melegebb az idő, hiszen csak a lábakat takarja, így biztosan nem fogunk benne megizzadni. Persze amellett, hogy akár munkába, vagy épp üzleti megbeszélésre is tökéletesen alkalmas, a romantikus pillanatokat is szebbé tehetjük egy jól megválasztott darabbal.

De mire is kell fokozottan ügyelni annak érdekében, hogy biztosan a legideálisabb darabot vegyük le a polcról?

Első körben azt kell eldöntenünk, hogy melyik változat áll hozzánk közelebb. Egy combfix ugyanis lehet öntartó, de létezik olyan típusa is, amit harisnyatartóval kell viselni. Ez utóbbi inkább különlegesebb alkalmakra ideális, konzervatívabb megjelenést igénylő rendezvényekre kevésbé illendő.

Másodsorban rendkívül lényeges a megfelelő anyagválasztás is. Léteznek vastagabb, illetve vékonyabb modellek, természetesen érdemes figyelembe venni az időjárást és az öltözéket is, mielőtt bármelyik mellett letesszük a voksunkat. Noha a combfix rendelés után bátran felhúzható akár nadrág alá is, elsősorban szoknya, vagy ruha mellé a legelőnyösebb, ilyenkor pedig azzal azért számoljunk, hogy a vastagabb darabok optikailag szélesítik a combokat.

Ugyancsak szerencsés, ha a passzé rész széles és a lehető legfinomabb anyagból készül, ám emellett pont megfelelő méretű, így ugyanis tökéletesen rásimul a lábra. Amennyiben egy öntartó modell mellett döntöttünk, ügyeljünk rá, hogy a szilikon rész kiváló minőségű legyen, máskülönben folyton lecsúszik majd, ami rendkívül kényelmetlenné teszi a combfix viselését.

Végül pedig, ami a színválasztást illeti, a legbiztosabb, ha maradunk a jól bevált, klasszikus megoldásoknál. A fekete és a testszínű mellett még az eleganciát sugárzó fehér is remek, ám az élénkebb színeket hagyjuk meg a bulik idejére.

Borítókép forrása: Pixabay.com