A Prada kifutóján vonult végig a 60-as éveikben járó Jeff Goldblum és Kyle MacLachlan

2022. 01. 17.

A Milánóban megrendezett divatesemény legnagyobb meglepetése volt a két színészveterán kifutón való végig vonulása.

A Prada hosszú évtizedek óta az egyik legnevesebb divatmárka, amely csak és kizárólag a legjobb modelleket és A-listás sztárokat kéri fel a brand arcának.

Walt Disney Television Emmy Party Arrivals
Forrás: Northfoto

Nem csoda, hiszen luxus színvonalú ruhákat, kiegészítőket, cipőket és táskákat tervez, gyárt és persze forgalmaz is. Több, mint 100 éves fennállása óta a Prada az egyik legbefolyásosabb márka, amely minden túlzás nélkül igazi státuszszimbólummá nőtte ki magát.

Ezért sincs egy olyan híresség sem, aki nemet mondana a divatház tulajdonosainak felkérésére. Már javában zajlik a milánói divathét, ahol természetesen a Prada is bemutatta a 2022-es őszi és téli kollekcióját, amelyben az erőteljes szabásvonalak, az oversize fazonok és a fekete szín domináltak.

Talán azért is esett a választásuk Jeff Goldblumra és Kyle MacLachlanra, akik nemcsak híres szerepeik, hanem megjelenésük miatt is igencsak illettek a divatmárka arcai közé.

A lenyűgöző darabokat Miuccia Prada és Raf Simons tervezték, akik különleges tervezésű ruháikkal a fiatalabb generáció felé is elkezdtek nyitni.

Goldlum, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Függetlenség napja és a Jurassic Park franchise, októberben töltötte be a 69. életévét, míg MacLachlan, aki a Szex és New York és a Született feleségek című sorozatokban is feltűnt, egy hónap múlva lesz 63 éves.

Forrás: harpersbazaar.com