Barion Pixel Éteri változás: Megan Fox új hajszíne lenyűgöző – fillérekből készítheted el – Coloré

Éteri változás: Megan Fox új hajszíne lenyűgöző – fillérekből készítheted el

2024. 04. 13.

Megan Fox ébenfekete haját évekig védjegyként kezelte, azonban most néhány havonta új színes árnyalatokkal rukkol elő…

Megan Fox filmes karrierje során általában hosszú, sötét barna vagy feketés hajszínt viselt, az eseményekre ezt néha megbolondította egy kis pót tinccsel, de volt olyan is, hogy parókát viselt.

2023 márciusában Fox a naplemente ihlette réz színt választotta az Oscar-gálára, ami rendkívül jól állt neki. Ezt a színt őszig meg is őrizte, majd tavaly szeptemberben egy élénk bársony-vörös bobbal lepett meg mindenkit. 2024 februárjában Megan már a halvány mályvacukor-rózsaszín megjelenésével növelte a repertoárját.

Megan Fox
Forrás: Jerod Harris/Getty Images

A Transformers sztárja most egy különleges árnyalatot választott, egyes szakértők szerint babakék, mások a “mosott farmer” szót használják a színére. Az éteri árnyalat tökéletesen friss és vagány, így természetesen nemcsak Megan Foxnak áll jól, de akár mi is beújíthatunk vele.

Az Ördög bújt beléd színésznője április 2-án az Instagramon mutatta meg frissen festett “washed denim” hajszínét, ráadásul a vállig érő haját rövidítette és az álla alá érő bobra váltotta. A hideg tónusú szexi megjelenést Dimitris Giannetos fodrásznak köszönheti a háromgyerekes anyuka.

A használt hajfesték sem titok, 10 dollárba kerül mindössze, ez a L’Oréal-féle Feria. Aki szeretne hasonlót, beszerezheti akár online rendeléssel.

Forrás: Bustle
Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin/gettyimages