Barion Pixel Így még sosem láttuk a Trónok harca sztárját: Maisie Williams frizurája több mint drasztikus – Coloré

Így még sosem láttuk a Trónok harca sztárját: Maisie Williams frizurája több mint drasztikus

2022. 08. 11.

Maisie Williams Seychelle-szigeteki nyaralásáról posztolt az Instagramon és mindenki megrökönyödött a haja láttán.

Maisie Williams sosem volt átlagos, és mindig merészen váltogatta frizuráit, ha kellett színesre festette, hullámokat csavart vagy frufrut vágatott, kiszőkítette a szemöldökét, volt barna és platina szőke is, most azonban még ennél is merészebb húzással állt elő.

Maisie Williams
Forrás: Northfoto

A 25 éves Maisie Williams a fotói tanúbizonysága szerint egészen rövidre, szó szerint G.I. Jane-esre vágatta le a haját. A nyaraláson fürdőruhában pózolva mutatta be a végeredményt, és van olyan fotó is, amin egy horgolt sapka alá rejtette el a változást.

Tagadhatatlanul megérkezett és mondhatni karrierje magaslataiban szárnyal Maisie, amit különleges vállalásai és megjelenései is bizonyítanak. Nemrég Jordan Mooney-t alakította Danny Boyle rendező, Pistol című, hatrészes drámájában, ami a Sex Pistols történetét bemutató életrajzi film.

A színésznő elárulta, sokáig tétovázott, hogy elfogadja-e a szerepet, mert a forgatókönyv szerint meztelenkednie is kell, sőt már a meghallgatáson le kellett vetkőznie a gátlásait.

Az egykori Arya Stark azt mondta: “Azért akartam szerepelni ebben a produkcióban, mert én vagyok a legalkalmasabb a karakter megformálására, nem pedig azért, mert én vagyok egyedül hajlandó levetkőzni a jelöltek közül.” A végeredmény zseniális lett, a színésznő szinte felismerhetetlen Jordan szerepében és a stáb is nagyon elégedett volt vele.

Maisie igazi kaméleon, és bármilyen szerepet képes eljátszani, ezt most már vastagon bebizonyította. Vajon milyen merész átváltozással láthatjuk a közeljövőben?

Ez is érdekelhet:

Maisie Williams kiszőkített szemöldöke máris trend lett a sminkesek körében

A fiatal Maisie most viszont nem a színészi tehetségével vagy filmes munkáival vonta magára a rajongók figyelmét, hanem megdöbbentő átalakulásával. Ha szeretnéd megtudni, mivel keltett feltűnést, olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com