A hajszín, amit minden sztár imád

2021. 02. 19.

Egyre több sztár használja ezt a zseniális festési technikát, amellyel természetes napszítta hatású lesz a frizurájuk.

pexels nikolai ulltang 285284
Borítókép forrása: pexels

Igaz, nem idén indult útjára, mégis most lett a legnépszerűbb a hírességek kedvenc hajszíne. Nem is csodáljuk, hiszen elképesztően jól variálható és a fodrászt sem kell havonta meglátogatni. Bár régen a vastag és egyenes melír csíkok hódítottak, napjainkban a fésűs és fóliás technikák kombóját szeretik használni a szalonokban, amelyet elől egy árnyalattal világosabbra hagynak. Egyszerre sikkes, nap csókolta és naturalista hatást keltő trend, amelyek közül összegyűjtöttünk a legszebbeket:

Miranda Kerr

A szépséges modell a nagy kontraszt híve. Alapvetően barna, ugyanakkor imádja egy kis szőke melírral feldobni a hajkoronáját. Szinte védjegyévé vált a két extrán szőke tincse.

Haily Bieber

A modell volt az egyik úttörője, ugyanis a karantén idején nem szívesen mozdult ki és neki is búcsút kellett vennie a fodrásztól egy időre. Állítása szerint a világosabb bőrű nőknek – hogy elkerüljék a sápadt hatást – igazi csodafegyver ez a festési technika.

Rosie Huntington-Whitely

A csodaszép modell szinte minden alkalommal két világosabb tincset kér előre. Véleménye szerint, így fiatalosabb és üdébb külsőt varázsolhatunk magunknak. Arra azonban mindig figyel, hogy csak egy fél árnyalattal legyenek az első tincsei szőkébbek, hogy ne legyen mesterkélt a végeredmény.

Kendall Jenner

Napjaink egyik legkeresettebb modellje a sötétbarna szín nagy szerelmese, ám idén ő is beújított, méghozzá egy kellemes karamell mellírral, amit elől erősebbre hagyott. A hatás egyszerűen tökéletes.