Barion Pixel A „drága szőke” 2022 tavaszának legnagyobb hajszíntrendje – Coloré

A „drága szőke” 2022 tavaszának legnagyobb hajszíntrendje

2022. 03. 05.

Bárki, aki valaha is szőkére váltott, tudja, hogy az a hajszín komoly időbeli és pénzbeli elkötelezettség is. A drága szőke árnyalat, mely 2022-ben virális lesz, egy olyan szín, ami valóban megszolgálja a luxust a nevében.

Barna (luxus barna trend) megfelelőjéhez hasonlóan a drága szőke haj is puha és tele van dimenziókkal.

Drága szőke
Forrás: Northfoto

„A drága szőke lényege, hogy világosabbá tegyük a pandémiás időszakban kissé elhanyagolt szőkéket, miközben megtartjuk a dimenziót, melyben minden puha és diffúz.” – mondja Amanda Lee, a Moroccanoil Color Ambassador és sztár hajstylist. „A nők készen állnak a változásra, és szeretnének visszatérni a „világosabb” trendhez anélkül, hogy egészen a fehér-szőke színekig elmennének.”

A különleges színt először Tom Smith, a hírességek fodrásza, az Evo Hair kreatív igazgatója nevezte el és írta le Instagram bejegyzésében. „Ez egy nagyon lágy kontraszt, így kevesebb árnyék van a hajban, ami nem egy meghatározott, konkrét szín. Vannak benne dimenziók, csúcsok és mélypontok. Általában véve ez egy melegebb árnyalat, ami kiváló választás lesz tavasszal.”

Drága szőke
Forrás: Northfoto

Bár ez a fajta szőke szín természetes és harmonikus, a folyamat időigényes és költséges lehet, ebből származik a „drága szőke” kifejezés. A megjelenés elérése érdekében rengeteg finom fólia, balayage kiemelést és alacsony fényhatást készítenek a maximális keveredés érdekében.

A festések hosszú időtartamúak lesznek, de a drága szőke haj valójában kevés karbantartást igényel két szalonlátogatás között. Drágább, mint egy egyszerű eljárású szőke, de a színvariáció és a technika megéri a befektetést, mivel kevesebb demarkációval nő ki, lényegében jóval hosszabb ideig fog káprázatosan kinézni.

Forrás: instyle.com