A sötétbarna hajúaknak idén ősszel ezt a trükköt javasolják a hajguruk

Minden évszak változást hoz, amit jó, ha megjelenésünkben is követünk, hiszen ezzel időnként mi is megújulhatunk.

A legújabb őszi hajfestési bravúrt olyan sztárok próbálták már ki, mint Kendall Jenner, vagy a Netflixen épp most futó, a Srác nem jár egyedül üdvöskéje, Addison Rae.

2021 He's All That Movie Set
Forrás: northfoto.com

Ez az egyszerű, és a hajat egyáltalán nem roncsoló mód legfőképp a sötétbarna hajúaknak dobhatja fel az őszi szezont. Ez pedig nem más, mint a mogyoróvaj színű hajvégek, amelynek árnyalata tökéletesen passzol az ősz hangulatához.

A színezés lényege, hogy csak 1-2 árnyalattal legyen világosabb a haj eredeti színénél, a festék pedig a lágy és kellemes, mogyoróvaj árnyalatot adja, amely teljesen természetes hatású és harmonikus. A tincseknek a közepétől a végéig ajánlott a festése, és leginkább azokat a tincseket válasszuk ki, melyek az arcunkat szegélyezik.

A szakértők szerint nagyszerű választás középhosszú vagy hosszú hajhoz, legyen szó egyenes, hullámos, vagy göndör fürtökről. Akik szeretnének világosítani, vagy megújulni kicsit ősszel, de még nem vágnának bele drasztikus szőke melírozásba, azoknak kiváló lehetőség és nagyon trendi is.

Azok se tartsanak ettől a lehetőségtől, akiknek még sosem volt festve a haja, ez ugyanis minimálisan veszi csak igénybe a hajat, a végeredmény pedig csodálatos lesz, valósággal új külsőt kap az ember a mogyoróvaj szegélytől.

Forrás: glamour.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Amiről mindenképp beszélni szükséges egy kapcsolatban