A franciák szeretik a French Girl hajat, fogadjunk, hogy te is!

It girl és French Girl style? Ezekkel a fogalmakkal biztosan találkozol a külföldi magazinokban!

A franciák tudnak valamit, ezt már régóta tudjuk. A divat terén utánozhatatlanok és valahogy mindig ráéreznek arra, hogy mi lesz úgy trendi, hogy időt álló is marad egyben. Nos, ilyen az It girl-ök, azaz a megmagyarázhatatlan vonzerővel rendelkező sikeres, trendi csajok French Girl frizurája is. De mi is a vonzereje ennek a hajstílusnak, amire első blikkre csak legyint az avatatlan szem, hogy “á, semmi extra”. Na de mégis van benne valami extra.

“Csak kikeltem az ágyból” frizura

A French Girl haj lehetne egyszerű középhosszú bob frizura is, de ez ennél sokkal több, még ha nem is látszik rajta. A vágást mindenképp bízzuk profira, mert nagyon könnyű elrontani, és aztán csak magyarázhatjuk a végeredményt, hogy izé, de ez olyan francia csajos haj, mutogatva a bénán tépett tincsekre. Szóval a hajvágás maradjon csak a profiké, ezen belül is olyat válasszunk, aki igazolhatóan vágott már ilyet, mégpedig jól. Mert ennek a frizurának épp az a lényege, hogy csak kikeltem az ágyból és máris jó a hajam. Persze nyilván viselni tudni kell, de hát a franciák ebben profik na. Szóval mielőtt továbbmennénk, mutatunk is egy ilyen frizurát, méghozzá Sabina Socoltól, aki egy román születésű francia influenszer egyébként, aki maga a francia stílus és az It girlök nagyasszonya.

Érted már a semmi extra, mégis van benne valamit? Hát igen, Socol profi ebben. De hogy tutira menjünk, itt van még Jeanne Damas, aki a 21. századi, modern és sikkes párizsi nő tökéletes példája, mellesleg It girl és French Girl hair viselő és nem mellesleg nemrég kisbabája született.

Így lehet French Girl hajad

Miután a profi fodrász levágta a hajad, otthon is könnyen elkészítheted és karban tarthatod a frizurád. A legjobb, ha meg sem szárítod, csak szétrázod és hagyod magától száradni, de ha mégis beveted a hajszárítót, tincsenként ide-oda szárítsd, hogy ezt a kis hóbortos, kusza stílust megőrizd. Hajformázással nem kell sokat vesződnöd, elég egy kis balzsam és hajhab, a lényeg, hogy ne tapadjon és ne álljon össze a hajad. Az előnye ennek a frizurának, hogy viszonylag kevés hajból is jól néz ki, de hát ez az It girl jelenség lényege is ugyebár, hogy nem kell ahhoz playmate-nek lenned, hogy vonzó légy, csak tudd mit akarsz és ez látszódjon is rajtad, egyébként meg maradj könnyed. Nos, ez a lényege ennek a frizurának is!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ősvilági Pompeji, makierdő, bobpálya és csillagpark – 4 fantasztikus hazai úti cél