A 10 legütősebb pixie frizura a közelmúltból

2021. 02. 19.

A rövid haj nem minden nőnek áll jól, de ezek a sztárok lélegzetelállítóak vele!

Képernyőfotó 2021 02 19 16.37.10
Borítókép forrása: YouTube

Bár sokan nem tudják, hogy pontosan mi is az a pixie haj, napjainkban mégis a legtrendibb frizurák között tartják számon a mesterfodrászok. Ugyanakkor elég sok változata van, hiszen lehet tüsi, lehet félhosszú, vagy akár frufrus is. A pixie igazi forradalom a rövid hajaknál, egyszerre vagány és nőies, kreatív és ambiciózus.

Szerencsére manapság nem attól nő egy nő, hogy szoknyát hord és derékig ér a haja. Egy modern nő bátran kísérletezhet a színekkel és formákkal, a haj hosszával és az elkészítés módjával. Jó néhány sztár választja időről időre a pixie frizurát.

Íme a mi kedvenceink:

Jada Pinkett-Smith a tavalyi évben egy egészen különleges pixie hajjal rukkolt elő: szőke színnel és göndör fürtökkel.

Bella Hadid 2019-ben viselt ilyet a MET-gálán, miközben egy Dior ruhában pompázott. Az ő kemény, szigorú vonásait viszont még a pixie sem tudta finomítani.

A gyönyörű énekesnő, Ciara bármilyen frizurát viselhet, elbűvölő. A tincsekre szedett pixie bohém és hódító egyszerre.

A Csókfülke kedvelt főhősnője, Joey King is bátran váltott a pixie fazonra, amit hol így, hol úgy hord.

https://www.instagram.com/p/B7h3UmbDNSr/

Scarlett Johanson-nak tényleg minden jól áll. Lehet szőke, vörös, barna, hosszú vagy rövid, egyenes vagy hullámos, de a pixie fazon emeli ki a legjobban a finom vonásait.

Katy Perry kaméleonként tud átalakulni minden klipjében, de ami ennél is lenyűgözőbb, hogy akár hosszú hajjal, akár rövid hajjal jelenik meg a nyilvánosság előtt, mindig zseniális az összhatás.

Ruby Rose queer színésznő a jó példa arra, hogy egy fiús arcot mennyire meg tud lágyítani egy rövid haj, ha jól kreálják meg.

https://www.instagram.com/p/CDWqYbVpkOo/

Cara Delevingne modell és színésznő általában szőke, de sokféle frizurát kipróbált már. Ha épp olyan időszakát éli, akár teljesen rövidre, kisfiúsra vágatja, de az éles vágású bobot is fel tudja dobni egy hajpánttal.

A fiatal szépség, Zendaya stílusa kifogástalan, ami nemcsak a stílusára, hanem a hajára is igaz. Imád kísérletezni, így meg sem lepődünk, hogy a rövid pixie hajnak is adott egy esélyt.

Miley Cyrus ikonikus „Midnight Sky” című száma és a hozzá passzoló rövid haj egyszerűen csodálatos.

Forrás: Elle.com