4+1 hajtrend, amivel te lehetsz 2021 legtrendibb nője

2021. 05. 05.

2021 a színek és az újdonságok éve, ami a frizurákra is igaz lesz!

Idén a szőke és a barna megszokott árnyalatai helyett érdemes esélyt adni a szezon legszebb és legvibrálóbb nüanszainak. Az elmúlt időszakban a legnagyobb sztárok is engedtek a csábításnak, többek között Gigi Hadid és Dua Lipa is zseniálisabbnál zseniálisabb frizura mellett tették le a voksukat, amellyel igazi divatot teremtettek a rajongóik körébe.

Hajtrend
Forrás: pexels.com

Vörös, átmenetes, tépett, long bob és még sorolhatnánk. Az alábbi inspirációk között biztosan mindenki megtalálja a hozzá legjobban illőt. Mi pedig egy csokorba szedtük az 5 legmenőbb hajtrendet, amit mindenképp érdemes lesz nyáron kipróbálni.

Rezes vörös

A szőke, a fekete és a barna hajszín a múlté, ugyanis idén minden kétséget kizáróan a vörös kapja a főszerepet. A festett és mű hatású vörös árnyalat helyett azonban a természetes, rezes csillogású lett a trendkövető, amelynek egyik legnagyobb rajongója és viselője Gigi Hadid.

Pasztell

A rosegold és a halvány rózsás árnyalat ebben az évben is nagy sláger lesz. Leginkább a rövid hajon mutat fantasztikusan, főleg ahogy Kaia Gerber hordja. Számos fodrász szereti használni ezt az árnyalatot, ugyanis állításuk szerint fiatalos és üde hatást tudunk vele elérni.

Nagy kontraszt

A fiatalabb generáció egyik új kedvence a két színű, nagy kontrasztos frizura. Ez egy igazán extrém és merész választás, ami nagyszerűen tud mutatni, ha mindennap időt szánunk a hajunk elkészítésére. Dua Lipa pár hónapja bevállalta és pillanatok alatt az Instagram kedvence lett.

Hangsúlyos tincsek

A 90-es évek egyik kedvenc hajtrendje: a vastag, világosabb melírcsíkok, amely bizony-bizony 2021-ben is kedvenc lesz. Ennek pedig nemcsak a modellek, hanem mi is nagyon örülünk. Bella Hadid képei nagyszerű inspirációként szolgálhatnak, ha kacérkodunk a gondolattal.

Long bob

A hosszú fürtök után a rövidebb hajhossz korszaka köszönt be. Méghozzá előre hosszabbodó fazonnal, amely egyszerre sikkes és szexi, akárcsak Penelope Cruz.