Barion Pixel 2021 legütősebb hajszín trendjei – Coloré

2021 legütősebb hajszín trendjei

2021. 08. 22.

Most olyan extravagáns és stílusos árnyalatok indulnak hódító útra, amelyek valószínűleg még 2022-ben is menőnek számítanak majd.

Ez a nyár igazi felüdülés a covid után, hiszen igyekszik mindenki visszanyerni a legjobb formáját, szépülni, alakot formálni, megmutatni újra önmagát a külvilágnak.

Oszi Hajszinek
Forrás: northfoto.com

Ácsingózunk az új make-up tippek és hajviselési praktikák után, mert a megújulás fontos tényező az ember életében. Azt nem tudni, a koronavírus mennyire marad az életünk része, de azt már tudjuk, hogy a covid árnyékában is figyelni kell önmagunkra, legfőképp az egészségünkre, de persze a szépségünkre is. A most következő hajszíntrendek biztosítanak afelől, hogy ha vissza is tér a maszkhordás egyszer, a frizuránk akkor is lenyűgözően fog mutatni.

Kékesen fénylő fekete

A fekete örök viselet, de nem mindenkinek áll jól. A tincseken, hajvégeken alkalmazott kékes vagy zöldes árnyalatok azonban merőben új értelmezést adnak a feketének, és azt érezhetjük, hogy a jövőbe tartunk.

Napszívta tincsek

A természet hatását imitálandó, barna és szőke hajúak kedvelt trendje lehet. Egy-egy tincset kell csak világosítani a kívánt hatás elérése érdekében. A kiszívott hatású haj még fiatalít is!

Tweed

A balayage egyik változata a tweed, amiben a visszafogott földszínek a hangsúlyosak. Egy világosabb alaphajszínre világosszőke kiemeléseket visznek fel, vagy egy sötétebb alapszínt törnek meg sötétebb highlightokkal.

Aranyszőke

Egy ideig a hideg árnyalatok hódítottak, mint például a platina szőke, de idén sokkal kedveltebb a hajstylistok körében a meleg szőke árnyalat, mely fénylő és energiával teli. A meleg szőke haj egyébként a férfiak szerint is nyitottságot fejez ki, míg a hideg szőke megközelíthetetlenséget.

Candy Crush

A hajszíntrendekben is eljött a bolondos hangulat ideje. A vattacukor színek kimondottan nyárra vagy tavaszra valók, lehetnek halvány pink, pasztell rózsaszín vagy babakék árnyalatok.

Csoki-karamell brunette

A barna balayage-t nem lehet letaszítani a trónról, annyira természetes és gyönyörű, hogy a legtöbb nő ki akarja próbálni. A lágyan omló, szinte csokizuhatagként ható fürtök minden férfit megbolondítanak. Különösen hosszú hajhoz ajánlott.

Forrás: harpersbazaar.com