Barion Pixel Szexjáték haladóknak: Így dobd fel a kapcsolatod: 5+1 ötlet – Coloré

Szexjáték haladóknak: Így dobd fel a kapcsolatod: 5+1 ötlet

2024. 04. 20.

Van, hogy az életünk elromlik vagy belerondít valaki, valami. Ez a valami lehet az elhidegülés is, amely az egykor virágzó szerelmet porig alázza és a szex már csak puszta álom.

Habár nagyon sokan felbontják a házasságukat vagy szakításra adják a fejüket, azt legtöbb esetben a kapcsolat helyrehozása, a problémák megoldása előzi meg. Ennek egy nagyon fontos lépcsőfoka lehet az, hogy újra izgalmat hozzanak a saját életükbe.

Akkor, ha már régóta egy párt alkottok és azt hiszitek, már mindent tudtok a másikról, lehet, hogy kiderül, hogy nem így van. Ideje felkorbácsolni a szenvedélyeket.

5+1 teendő a szexuális aktivitás érdekében

1. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a jó és tartós párkapcsolatok alapját a megfelelően működő kommunikáció jelenti. Ha ezen a téren elmaradásokat, hiányokat tapasztaltok, akkor nagyon egyszerű a gyógyír: üljetek le és beszélgessetek a jelenről és a jövőről. Persze lehet a múltat is emlegetni, de inkább arra térjetek ki, hogy kinek mi a vágya és mitől tart, mi fogja vissza szexualitás terén.

2. Kezeljétek a szexet úgy, hogy az sokkal több mint csupán a nemi aktus. Ha csupán ettől a mozzanattól várjuk a kapcsolat helyrehozását, úgy könnyen lehet, hogy a romantika, az erotika kimarad. Márpedig egy döglődő kapcsolatot újravirágoztatni csak úgy lehet, ha az érzelmek is helyrerázódnak. Emiatt át kell gondolnotok az eddigi szexuális életeteket.

Szexjáték
A játékok választéka színes és széles / Kép forrása: Getty Images

További ötletek a következő oldalon!