Barion Pixel Mire kattintanak a magyarok az OnlyFansen? Most végre fény derül rá! – Coloré

Mire kattintanak a magyarok az OnlyFansen? Most végre fény derül rá!

2024. 05. 18.

Az OnlyFans az utóbbi időben az egyik legfelkapottabb oldal a felnőtt szórakoztató tartalmak szektorában.

Ennek köszönhetően világszerte mind a tartalomfogyasztók, mind a készítők körében egyre elterjedtebb, sőt, már több híresség is részt vesz a tartalomgyártásban. Az OnlyFans biztonságos, egyedi és személyre szabott teret kínál a készítőknek, hogy tartalmaikat megjeleníthessék, előfizetéseket és borravalókat szerezve a rajongóktól, erotikus vagy teljesen szolid tartalmaikkal. 

De vajon melyek azok az OnlyFans tartalmi kategóriák, amelyekre a legtöbben kattintanak rá, ha felnőtt szórakoztatásról van szó?

Metodológia

700 000 OnlyFans profilbiót elemeztette a Girls4You nevű cég 13 országban, majd különféle osztályokba sorolta őket. A részletes kutatás és elemzés után kiszámolták az OnlyFans előfizetésének átlagköltségét különböző erotikus preferenciák alapján. A statisztikák pontosan megmutatják, hogy mely tartalmak a leginkább jövedelmezőek az egyes országokban.

A tartalmak a következőek: 

BBW

Bár a Big Beautiful Women (BBW) gyakran inkább preferenciaként van jelen, mint fétisként, Ausztria emelkedik ki az elsőként fizető országként ebben a tartalomkörben, 15,00 dollárért. Akik a leginkább kedvelik a teltebb nőket: Románia, Franciaország, Brazília és Thaiföld.

Femdom

A női dominancia világában Csehország veszi át az irányítást az előfizetések átlagos árával, 12,71 dollárért. A második helyezett Franciaország, Brazília, Olaszország és Ausztria. 

BDSM

A BDSM a felnőttfilmek világában, évszázadok óta hódít! Ausztria vezet ezen a területen, ahol az ügyfelek akár 11,33 dollárt is fizetnek az ilyen műsorokért, míg Olaszország, Románia, Kanada és Németország is jelentős érdeklődést mutat.

Onlyfans
Forrás: Getty Images

Cosplay

A „Cosplay” szó szó szerint a „Kosztüm és Játék” kifejezésből származik. A Cosplay-fanok nem csak kedvenc karaktereiknek öltöznek be, hanem megpróbálják őket megtestesíteni, gyakran erotikus módon. 14,57 dollárért eladva az ilyen műsorokat Magyarország vezet, majd azt követi Románia, Franciaország, Brazília és Kanada.

Solo

Ausztria OF-felhasználói az egyéni műsorokat preferálják, akár 10,21 dollárt kifizetnek egy ‘session’-ért ebben a kategóriában. 

Szerepjáték

A szerepjátékos videós lista élén áll Thaiföld (15,14 dollár), majd egyből azt követi Magyarország, Ausztria, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Legyen szó idegen találkozások megjátszásáról, tanár/diák vagy orvos/beteg játékokról, az OF tartalomgyártók ezernyi ötlettel szolgálnak.

De vajon mire kattannak a magyarok?

Magyarország teljesen odavan a jelmezekért és a szerepjátékokért, a kutatást végző cég szerint azzal lehet összefüggésben, hogy az ország történelme gazdag a népmesékben és mitológiában. Az egyértelmű győztes a Cosplay kategória, a 14,57 dolláros átlagfizetés az egyik legmagasabb a rangsorban. Hasonlóképpen sikeres a szerepjáték, amely 13,50 dollárért eladható, mellette a Játékok is kitűnnek 9,50 dolláros átlagfizetéssel.

Forrás: Girls4you

Borítókép forrása: Getty Images