Barion Pixel Online ismerkedős 1×1 – Coloré

Online ismerkedős 1×1

2020. 11. 23.

Azt gondolnánk, hogy a mai kort már annyira segíti a tudomány, a technika, a modern felfogás, hogy ezek által minden könnyebb.

Az internet annyi mindenben felgyorsíthatja az ügyintézést, hogy ebben bízunk akkor is, amikor szingliként társkereső oldalra regisztrálunk. Nagyon sok egyedülálló férfi és nő keresi a társát. Van, aki nem bízza csak a sorsra vagy a véletlenre azt, hogy párját megtalálja, ezért az online társkeresés világában is próbálkozik. Ebben a térben el lehet tölteni sok időt, megismerhetünk sok és sokféle embert, de ez sem garancia arra, hogy megtaláljuk az igazit. A kezdeti nagy kedv alábbhagyhat az online ismerkedés során, ha már hónapokat töltünk el ilyen oldalakon minden eredmény nélkül. Ha feltett szándékunk párt találni, akkor érdemes megfogadni néhány jó tanácsot, amelynek köszönhetően az adatlapunk felkelti az érdeklődést.

 

Adjuk meg a módját

A társkereső oldalakra szánt szándékkal regisztrálunk. A siker érdekében szükséges fotókat feltölteni, mert így nem arctalan az ismerkedés és eleve nagyobb eséllyel indulhatunk neki. Ha nem is műtermi fotóval rukkolunk elő, akkor sem mindegy, hogy milyen fotót teszünk elérhetővé. Az online ismerkedés első lépcsőfoka a fotók mustrája. Amikor az adatlapunkat nézi valaki, akkor ránk kíváncsi, ezért szükség van olyan fotókra, amelyen csak mi magunk vagyunk láthatók, de a barátokkal való közös fotó arról árulkodik, hogy bár egyedülállóként is van életünk, attól még jól vagyunk, élvezzük azt. Az sem árthat, ha olyan fotót is feltöltünk magunkról, amikor a legjobb formánkat mutatja. Azaz fodrász után lövünk egy jó képet, vagy egy alkalom miatti ünnepi megjelenést örökítünk meg.

Online 2

Fontos információk

A fontos adatok (hol élünk, korunk) mellett néhány olyan információval is elláthatjuk adatlapunkat, amelyek felkelthetik mások figyelmét vagy épp nem tetszést vált ki. Mindenképp fontos, hiszen az adatlap olyan szűrő, amely ha tetszik, akkor veszik fel velünk a kapcsolatot. A fontos információk között szerepelhet az is, hogy a mindennapokban mivel szeretünk foglalkozni. A közös hobbi ugyanis nagy vonzerő lehet arra, hogy elinduljon a kommunikáció. Megismerhetünk úgy nagyon jó embereket, akikkel bár nem alakul ki párkapcsolat, de a kellemes beszélgetés emlékét visszük tovább magunkkal. A valami vagy valaki iránt való rajongás is ok lehet a beszélgetés beindítására.

 

Indul a társalgás

Ha az adatlapunk felkeltette valaki érdeklődését és nyitottan állunk hozzá a kezdeményezőhöz, akkor mindenképp pozitívan tegyük azt. A negatív hangvételű társalgás hasonló záráshoz vezethet. A társkereső felületekre regisztráltak mindegyike párt keres magának, és mindenkinek megvan a maga története. A több csalódást, válást megélt személyek már óvatosabbak, és a pozitív kisugárzást keresik, ezért egy könnyű, humoros beszélgetés olyan vonzerővé válhat, amely miatt a továbbiakban is igényt tartanak a velünk való csevegésre.

Online 3

Őszinteség

Az őszinteség nemcsak a párkapcsolatban fontos, hanem az ismerkedésben is. Már a kezdetekben érdemes tisztázni azt, hogy mit keresünk, mert így lehetősége van a másik félnek eldönteni, hogy benne akar maradni az ismerkedés folyamatában, vagy már ekkor kiszáll belőle.

 

/csalad/parkapcsolat/online-ismerkedos-1x1/