Barion Pixel Küldjünk virágot szeretteinknek! (X) – Coloré

Küldjünk virágot szeretteinknek! (X)

2024. 06. 18.

Távolabb él egy kedves rokonunk, barátunk, közeledik a névnapja, és nem tudjuk, mivel ajándékozzuk meg? Vagy egy különleges meglepetéssel szeretnénk készülni valamelyik jeles napra? A virág minden alkalomra tökéletes ajándék lehet egy kislánynak éppúgy, mint egy fiatal, középkorú vagy épp idősebb hölgynek. Persze a körítés is sokat számít, de maga a gesztus mindenképp kedves, pláne ha abszolút váratlan.

Ehhez már nem is kell virágboltba menni, elég, ha az interneten tudjuk, hol keresgéljünk. Például ha a fővárosban élünk, akkor a “megbízható virágküldés Budapest” kifejezés lehet a jó irány, ahol elindulhatunk.

A Meglepetésem online bolt több száz csokrot kínál számtalan izgalmas fantázianévvel. Vidámság, édes ébredés, hősnő, apró szépség – csak néhány közülük, de már a név is önmagáért beszél. A fotók alapján ki tudjuk választani azt, amelyik az ajándékozott személy számára a legmegfelelőbb lehet. Cikkünkben részletesen is bemutatjuk, hogy milyen előnyei vannak a virágküldésnek, és milyen lehetőségek kínálkoznak, ha Budapesten, illetve vidéken ajándékoznánk meg valakit.

Virágküldés Budapesten

Virággal kedveskednénk szerettünknek, barátunknak, de nincs időnk végigjárni a virágboltokat? Akkor online is van már lehetőség a vásárlásra, illetve a kiszállítás megrendelésére. Egyre több a kínálkozó lehetőség, a döntés pedig egyre nehezebb. Ilyenkor örök dilemmaként merül fel, hogy vajon esztétikus lesz-e csokor, frissek-e a virágok, odaér-e időben az ajándék.

Mindenképp olyan boltot válasszunk, ahol garanciát vállalnak arra, hogy a kért határidőre, friss virágokból egy igazán klassz csokrot készítenek, illetve szállítanak. Az külön jó pont, ha expressz fuvar is megoldható. Vagyis ha leadjuk az igényünket munkanapon, akkor még aznap meg is kapja a címzett a virágcsokrot.

Csokorszállítás hétvégén és vidékre

Ha hétvégére időzítenénk egy ajándékozást, a virágküldés ilyenkor is opció. Ebben az esetben délig le kell adni a megrendelést. Már jó előre készülünk? Az csak előny, mert biztos nem fog feledésbe merülni a jeles esemény. A legjobb online szolgáltatóknál már hónapokkal előre időzíteni lehet a köszöntést.

Ha pedig vidékre küldenénk egy szép virágcsokrot, érdemes olyan céget választani, akik 24 órán belül vállalják a kiszállítást. Ilyen lehet a Meglepetesem.hu például.

Egyedi extrák

Ha nem akarunk bajlódni a virágcsokor összeállításával, akkor már előre elkészített verziók is rendelkezésre állnak. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem friss virágokat kap majd az ajándékozott, hanem azt, hogy befotózott csokrok segítik a döntést. Akkor se ijedjünk meg, ha valamiből készlethiány van, ilyenkor a csomagküldő rugalmasan cseréli a virágszálakat, miután egyeztetett velünk.

Igazán személyre szabott virágcsokorban gondolkozunk? Akkor lássuk el egyedi címkével! Egy kedves üzenet igazán szívhez szóló lehet.

/csalad/parkapcsolat/kuldjunk-viragot-szeretteinknek-x/