A legrosszabb párkapcsolati tanácsok

Mit ne tegyél, ha meg akarod tartani partnered!

Játszani az elérhetetlent

Amikor a mostani barátommal randevúzni kezdtem, keményen játszottam, ami odáig fajult, hogy leült és azt mondta: „Nem vagyok biztos benne, hogy tudom-e kezelni ezt. Szükségem van rá, hogy akarjanak engem és gondoskodjanak róla.”  Hallva, hogy így érezte magát, olyan volt, mint egy kés a szívemben. Egész idő alatt megpróbáltam szexi és magabiztos lenni azzal, hogy ellöktem magamtól, hogy tudatom vele, nincs szükségem férfira, hogy boldoggá tegyen. Most, amikor a barátaim azt mondják, hogy ők is játszák a nehezen megkaphatót, emlékeztetem őket, hogy a másik is ember, és ha úgy érzi, mintha játszadoznál vele, akkor csak elmenekülhet.

Mindig esélyt kell adni

– Ez szörnyű tanács, mert általában az ember belülről érzi, hogy az másiknak megvannak-e azok a tulajdonságok, amit keres, ha hosszú távú kapcsolatról van szó. Gondolj bele, milyen nehéz az embereknek megtalálni az „egyet”. Mindenek oka van. Végül annyi srácnak adtam „esélyt”, amikor nem is vonzódtam hozzájuk, hogy sok időt elpazaroltam.

Ha kimaradsz, veszítesz

„Elég toxikus kapcsolatot ápoltam valakivel, mert féltem a lehetőség elhalasztásától. Általában nem voltam túl népszerű, és korlátozottak voltak a randizási lehetőségeim, ezért úgy éreztem, mintha nem lennék olyan helyzetben, hogy elutasítsak valakit, akit vonzok, aki érdeklődik irántam. Tehát azzal a félelemmel, hogy kimaradok, üldöztem valakit, akiről tudtam, hogy mélyen nem lesz jó parti. Nem mondhatom, hogy a kapcsolat „összeomlott és kiégett”, de elég gyorsan vége lett. ”

Mindent felezni kell

„Az étkezés költségeinek megosztása szép gesztus lehet, különösen a kapcsolat kezdetekor. Amikor a dolgok komolyra fordulnak, és most már mindent a férfi fizet, akkor valószínűleg a vacsorák és a randiestek mennyisége csökken. Néha egy férfi szereti megmutatni a nőnek, hogy mennyire kedveli őt, még ha ez nem fenntartható a költségvetése szempontjából. Sajnos, ha nem tudja fenntartani azt, amit az elején mutatott neki, elveszíti. Gyorsan megtanultam, ez nem a helyes út. ”

Mindig bízz a barátod tanácsában

„Egyike voltam azoknak a szakításoknak, amik a barátaim unszolására történtek. Amikor összeköltöztünk a párommal, jó hetek és kevésbé jó hetek vártak ránk. A nem túl jó heteken megosztottam a barátnőmmel a történteket. Hallgatta, ahogy szorongok, és néha sírok, és mindig volt valami negatív mondanivalója a pasimról. Végül néhány hónap múlva azt mondta nekem, hogy csak el kell hagynom őt – hogy ő nem értékel engem, és jobban járok nélküle. Azért jött át otthonunkba, hogy segítsen összepakolni a dolgaimat és átköltözni egy másik barátom házába. Két nap után hiányzott a barátom, és ki szerettem volna békülni vele. Amikor elmentem megbeszélni a dolgokat, a barátnőmet és az exemet találtam aludni az ágyunkban. Ezzel mindkét kapcsolatom véget ért számomra. Ebből az esetből megtanultam: ne beszéld ki személyes dolgokat senkivel. Győződj meg róla, hogy a tanácsot adó személy megbízható-e és valóban az te érdekeire törekszik.”

képek forrása: pexels.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Kórházban töltötte az éjszakát II. Erzsébet – Ez volt az oka