Barion Pixel ÜNNEPELJÜNK MINDEN ANYÁT! (X) – Coloré

ÜNNEPELJÜNK MINDEN ANYÁT! (X)

2023. 04. 26.

Az idei anyák napján a Pandora úgy tiszteleg az ünnepeltek előtt, hogy elismeri az anyaság sokszínűségét.

A Pandora az idei anyák napja alkalmából külön figyelmet szentel mindenkinek, aki úgy szeret, mint egy anya. Legyen szó családi, biológiai kötelékről, barátságról, közös élményekről, vagy ezek összességéről, az új, anyák napi kollekció és kampány annak a különböző és megszámlálhatatlan formáját ünnepli, ahogy egy anya szeretete megmutatkozik és kibontakozik, túlmutatva a tradicionális kereteken.

Az anyai szeretet megbecsülése jeléül, a Pandora Moments és Timeless anyák napi kollekciók olyan üzenetekkel érkeznek, melyek kifejezik az anyák életünkre gyakorolt fontos hatását.

Pandora anyák napja / Kép forrása: Pandora
Pandora anyák napja / Kép forrása: Pandora

Új történetek, új megoldások

A kollekció nagy odafigyeléssel megalkotott, kézzel tökéletesített újdonságokból áll, melyek által felfedezhetőek az anyai szeretet történetei. Az anyai védelem metaforája, egy elegáns sterling ezüst dupla függőcharm, mely egy kivágott szívet ábrázol, amit mesterséges biogyanta gyöngy pavé díszít. Ez egy innovatív és új technológia, ami szemkápráztató darabokban testesül meg.

A klasszikus kígyólánc karkötő és karperec egyedi, aprólékosan megmunkált kapoccsal érkezik. A nyitott formájú, a végtelenség szimbólumával egybefonódó szív, a sokszínű anyák iránt érzett, soha el nem múló szeretetet szimbolizálja.

A pavé a Pandora örökségének és identitásának kulcsfontosságú részét képezi, és most egy olyan modern csavart kapott, ami egy lenyűgöző, a Pandorára jellemző pavét eredményezett. A lineáris elrendezés legalább három sor kőből áll, így adva olyan háromdimenziós hatást az ékszernek, ami minden szögből csillog. Ez az új technika gyűrűkön, fülbevalókon és nyakláncokon is elérhető, sterling ezüst, 14 karátos arannyal és 14 karátos rózsaarannyal futatott verziókban.

Anyatermészet

Mint maga az Anyatermészet, az anyai szeretet is erős és tápláló. Az új, sterling ezüstből készült és finom kövekkel díszített Timeless herbárium darabok is ezt a tápláló szeretetet tükrözik. A levél és virágszirom formákat idéző minták különböző kivágású és alakú kövekkel jelennek meg, így alkotva szikrázó virágcsokrokat. Legyen az egy szemkápráztató virágos gyűrű vagy egy aprólékosan kidolgozott, virágzó növények formájában a csuklót körülölelő karkötő, minden darab annak megtestesülése, hogy mit jelent az anyai szeretet és gondoskodás.

Pandora anyák napja / Kép forrása: Pandora
Pandora anyák napja / Kép forrása: Pandora

#MomentsWithPandora

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Borítókép forrása: Pandora