Gyereknapi meglepetések a MÁV-tól

Május utolsó vasárnapja a Magyar Vasúttörténeti Parkban is a gyermekekről szól, május 30-án gőzmozdonyon, lóvasúton és kerti vasúton is lehet utazni, emellett további izgalmas kalandokkal várják a gyerekeket.

A MÁV-Start járatain a jegyvizsgálóktól a gyereknapi hétvégén kaphatnak először a legkisebbek játékos történeteket bemutató pörgetős füzetet, amelyhez egyedi befejezést is rajzolhatnak. Így dobhatják vissza képzeletben a strandlabdát egy Flirtnek, gondolhatják tovább, ahogy az emeletes Kiss begördül a Balatonhoz, Béka koma a Nohab orrára ugrik a nádasból, vagy a Taurus lehagyja a sirályt. Aki a saját rajzával befejezett történetről videót készít, esélyes az értékes ajándékra! A legjobb filmeket a MÁV online felületein fogja bemutatni – olvasható az Iho.hu-n.

Beautiful,children,,dressed,in,vintage,clothes,,enjoying,old,steam,train
Kép forrása: Shutterstock / PuzzlePix

A Magyar Vasúttörténeti Parkban május 30-án délelőtt 10 és 18 óra között interaktív bábműsorral, egész napos kézműves foglalkozással, kalandjátékkal, kincskereséssel állatsimogatóval, és további színes programokkal várják a gyerekeket.

További részletek az Iho.hu oldalán találhatóak.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ősvilági Pompeji, makierdő, bobpálya és csillagpark – 4 fantasztikus hazai úti cél